EUROVISION 2014. Cum s-a bucurat Naomy după ce a aflat că s-a calificat în finala selecţiei naţionale VIDEO

EUROVISION 2014. "Mă duc la biserică şi după mă îmbăt", a declarat în exclusivitate pentru România TV Naomy, când a aflat că s-a calificat în finala naţională pentru Eurovision. Au fost selectate 12 piese din cele 150 care au trecut prin preselecţii, iar cântăreaţa nu se aştepta să fie aleasă în detrimentul unor nume mult mai cunoscute, precum Matilda Pascal Cojocăriţa, VH2 sau Ozana Barabancea.

21 feb. 2014, 14:09
EUROVISION 2014. Cum s-a bucurat Naomy după ce a aflat că s-a calificat în finala selecţiei naţionale VIDEO

Naomy a aflat cu emoţie din presă că piesa pe care o interprezează s-a calificat în finală, şi nu i-a venit să creadă, informează România TV. „Vreau să apuc doar să mă… uite, şi pielea e găină, m-au sunat cei de la TVR, mi-au confirmat deja. Nu mă aşteptam pentru că trăim încă într-o ţară în care prejudecăţile sunt la ele acasă, şi nu neapărat pentru mine, dar să stai o lună jumate să aştepţi rezultatul, ce a fost în sufletul meu”, a spus Naomy.

Citeşte şi Scandal la EUROVISION. Un artist CONTESTĂ decizia juriului şi acuză existenţa unor PILE în TVR

După aflarea rezultatului, Naomy a hotărât să sărbătorească.

Citeşte şi EUROVISION ROMÂNIA 2014: S-au ales piesele pentru FINALA naţională

„Îl aştept pe iubitul meu şi plecăm până la o biserică. Mă duc până la o biserică şi după mă îmbăt. Eu, care nu beau alcool”, a mai spus Naomy.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Mihai Trăistariu este pregătit pentru concurs: „Fericit e cuvântul perfect”

În finala pentru Eurovision s-au mai calificat 11 artişti, printre care Ştefan Stan feat. Teddy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Anca Florescu, Paula Seling şi Ovi, Vizi Imre şi Mirela Vaida Boureanu. Finala va avea loc la Braşov, pe 1 martie, iar piesa câştigătoare va reprezenta România la Copenhaga, în luna mai.

Citeşte şi EUROVISION 2014. Ricchi e Poveri, DECLARAŢIE ŞOCANTĂ referitoare la concursul european de muzică