EUROVISION 2014 FINALA LIVE. Premierul Ponta îi susţine pe Ovi şi Paula Seling la Copenhaga FOTO

EUROVISION 2014. Premierul Victor Ponta a făcut, sâmbătă, un anunţ de ultimă oră. Oficialul se află în Copenhaga,  la concursul Eurovision, unde îi susţine pe Paula Seling şi Ovi, în marea finală.

10 mai 2014, 14:20

EUROVISION 2014. Victor Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că sâmbătă seară se află la Copenhaga, Danamerca, pentru a susţine echipa României la Eurovision.

În această seară vom fi alături de echipa României (Paula Seling şi Ovi) la finala Eurovision din Copenhaga! Mergem împreună cu patru copii foarte talentaţi, care au impresionat toată ţara cu interpretările lor în cadrul concursului „Next Star”: Vanessa Marzavan (13 ani, din Bucureşti), Elena Hasna (13 ani, din Târgu Jiu), Omar Arnaout (13 ani, din Bucureşti), Catinca Popa (12 ani, din Bucureşti).

Suntem foarte mândri că în acest an am reuşit să sprijinim şi financiar participarea reprezentanţilor noştri la Eurovision! Avem încredere că vor face cinste României. Vă ţinem pumnii, mult succes diseară!„, a scris premierul Victor Ponta.

37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, în finala de sâmbătă vor participa 26 de ţări. Ordinea de intrare în concurs a fost stabilită de producătorii show-ului şi aprobată de administratorul executiv al European Broadcasting Union (EBU), Jon Ola Sand, şi de preşedintele Grupului de referinţă, Dr. Frank-Dieter Freiling.

Astfel, ordinea de intrare în concurs este următoarea: Ucraina, Belarus, Azerbaidjan, Islanda, Norvegia, România, Armenia, Muntenegru, Polonia, Grecia, Austria, Germania, Suedia, Franţa, Rusia, Italia, Slovenia, Finlanda, Spania, Elveţia, Ungaria, Malta, Danemarca, Olanda, San Marino şi Marea Britanie.

Reprezentanţii României, Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu (Ovi), concurează în finala Eurovision Song Contest 2014 cu piesa „Miracle, compusă de Ovi, Phillip Halloun, Victor Forberg Skogberg şi Frida Amundsen.

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.

EUROVISION 2014: Numerele de telefon din străinătate la care pot fi votaţi Paula şi Ovi în FINALA EUROVISION