EUROVISION 2014. O cunoscută artistă dă de pământ cu finaliştii: „Nu au ce căuta acolo”

EUROVISION 2014. Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision, programată sâmbătă, la Copenhaga. O cunoscută artistă de la noi, Luminiţa Anghel, care a reprezentat şi ea România la Eurovision, a comentat prestaţia Paulei şi a lui Ovi, dar şi pe a celorlalţi concurenţi calificaţi în finală.

RomaniaTV.net
09 mai 2014, 17:37
EUROVISION 2014. O cunoscută artistă dă de pământ cu finaliştii: „Nu au ce căuta acolo”

EUROVISION 2014. „România merită locul întâi, dar nu au şanse”, a declarat Luminiţa Anghel după ce Paula Seling şi Ovi s-au calificat în finala Eurovision 2014 cu piesa „Miracle”.

Citeşte şi EUROVISION 2014: Paula Seling şi Ovi, primele imagini după calificarea în finală GALERIE FOTO

EUROVISION 2014. Totuşi, artista este convinsă că acest lucru nu se va întâmpla şi subliniază că şansele românilor sunt dinamitate de criterii diferite de cele care ar trebui să primeze într-un asemenea concurs.

Citeşte şi FINALA EUROVISION 2014: Lovitură NEAŞTEPTATĂ pentru Paula Seling

EUROVISION 2014. „E posibil, totuşi, să se califice în primele trei locuri. Jumătate din piesele calificate pentru finală nu meritau să treacă de preselecţie”, a mai spus Luminiţa Anghel pentru Libertatea.

EUROVISION 2014 – FINALA: România intră în concurs pe poziţia 6. LISTA FINALIŞTILOR DIN 10 mai VIDEO

EUROVISION 2014: Elveţia, Slovenia, Polonia, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda, Austria sunt cele zece ţări participante în a doua Semifinală ale căror reprezentanţi vor cânta în finala Eurovision de pe 10 mai de la Copenhaga.

EUROVISION 2014: Acestora li se alătură alţi 10 finalişti, ce s-au calificat în această etapă în urma primei semifinale ce a avut loc pe 6 mai.

Reprezentanţii Rusiei, Ucrainei şi Islandei se numără printre cei zece finalişti ai Eurovision 2014 care şi-au câştigat un loc în show-ul de pe 10 mai, de la Copenhaga, în urma primei semifinale de marţi. În această finală s-au calificat şi reprezentanţii Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei şi Olandei.

Astfel, în finală vor cânta reprezentanţii Rusiei, Ucrainei, Islandei, Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei, Olandei, României, Elveţiei, Sloveniei, Poloniei, Norvegiei, Greciei, Maltei, Belarus, Finlandei, Austriei şi ţările calificate automat în finală, Danemarca (gazda de anul acesta), Italia, Germania, Marea Britanie, Spania şi Germania (cunoscute ca Marele 5 – grupul celor mai mari finanţatori ai evenimentului).

Ordinea de intrare în finala de pe 10 mai este:

Ucraina

Belarus

Azerbaidjan

Islanda

Norvegia

România

Armenia

Muntenegru

Polonia

Grecia

Austria

Germania

Suedia

Franţa

Rusia

Italia

Slovenia

Finlanda

Spania

Elveţia

Ungaria

Malta

Danemarca

Olanda

San Marino

Marea Britanie