EUROVISION 2014: Paula Seling, reacţie pe Facebook după calificarea în finală

FINALA EUROVISION 2014: România s-a calificat în finala Eurovision în urma semifinalei acestui concurs ce a avut loc joi noapte. Paula și Ovi vor cânta "Miracle" în Marea Finală a concursului, ce are loc la Copenhaga, pe 10 mai.

08 mai 2014, 21:09
EUROVISION 2014: Paula Seling, reacţie pe Facebook după calificarea în finală

FINALA Eurovision 2014:„Speram ca v-a plăcut. Va pupam!  I hope you liked it!”, „This moment… our moment. Thank you!”, a scris Paula Seling imediat după spectacolul din semifinala a doua a Eurovision. 

„>”Multumim dragi romani ! in seara asta am simtit ca putem sa facem, impreuna, un miracol pentru Romania. In seara asta am stiut ca avem alaturi, pe scena, milioane de suflete care ne sustin. Sunteti minunati. Va aplaudam cu tot sufletul”, a mai scris Paula Seling pe Facebook.  

România s-a calificat în finala Eurovision în urma semifinalei a doua a acestui concurs ce a avut loc joi noapte.

Paula şi Ovi vor cânta ‘Miracle’ în Marea Finală a concursului, ce are loc la Copenhaga, pe 10 mai. Paula Seling şi Ovi sunt la a doua participare Eurovision, după ce s-au clasat pe locul al treilea, în 2010, cu ‘Playing with Fire’.

FINALA Eurovision 2014: Paula Seling a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă publicul Eurovision va veni în România anul viitor le va fi tuturor ‘ghid personal’.

Acesta a fost răspunsul pe care cântăreaţa română l-a dat la întrebarea ‘Dacă o să câştigaţi Eurovision anul acesta, vă veţi apăra titlul sau veţi fi prezentatori la Bucureşti?’. De asemenea, Paula Seling a fost avertizată că, pentru a fi prezentator Eurovision, trebuie să ştie limba franceză. ‘Un petit peu’, a răspuns Paula Seling. 

Ea a făcut referire şi la ţinta sa, alături de Ovi, la ediţia de anul acesta a Eurovision. ‘Ne apropiem’, a spus Paula Seling. Cei doi artişti au spus că vor să creeze miracole în Finala concursului european de sâmbătă, 10 mai. ‘Aşa că votaţi pentru echipa Miracle!’, au concluzionat cei doi artişti. 

Cei doi au tras la sorţi în ce parte a finalei vor concura, urmând să cânte în prima parte a finalei de pe 10 mai. 

Paula Seling şi Ovi s-au calificat, joi seara, în finală, după ce au concurat în cea de-a doua semifinală a concursului. 

Paula Seling sunt a doua oară la concursul Eurovision, după ce în 2010 s-au calificat pe locul al treilea cu ‘Playing with Fire’. De data aceasta, Paula Seling şi Ovi au adus pe scena de la Copenhaga un pian circular, proiecţii impresionante şi o hologramă, dar şi efecte pirotehnice.

EUROVISION 2014. ROMÂNIA s-a calificat în FINALA EUROVISION. Vezi lista ţărilor calificate VIDEO

FINALA EUROVISION 2014:  România, Elveţia, Slovenia, Polonia, Norvegia, Grecia, Malta, Belarus, Finlanda, Austria sunt cele zece ţări participante în a doua Semifinală ale căror reprezentanţi vor cânta în finala Eurovision de pe 10 mai de la Copenhaga.

Acestora li se alătură alţi 10 finalişti, ce s-au calificat în această etapă în urma primei semifinale ce a avut loc pe 6 mai. 

Reprezentanţii Rusiei, Ucrainei şi Islandei se numără printre cei zece finalişti ai Eurovision 2014 care şi-au câştigat un loc în show-ul de pe 10 mai, de la Copenhaga, în urma primei semifinale de marţi. În această finală s-au calificat şi reprezentanţii Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei şi Olandei.

Astfel, în finală vor cânta reprezentanţii Rusiei, Ucrainei, Islandei, Muntenegrului, Ungariei, Armeniei, Azerbaidjanului, statului San Marino, Suediei, Olandei, României, Elveţiei, Sloveniei, Poloniei, Norvegiei, Greciei, Maltei, Belarus, Finlandei, Austriei şi ţările calificate automat în finală, Danemarca (gazda de anul acesta), Italia, Germania, Marea Britanie, Spania şi Germania (cunoscute ca Marele 5 – grupul celor mai mari finanţatori ai evenimentului)

EUROVISION 2014: SEMIFINALA 2

Carl Espen Thorbjørnsen va cânta pentru Norvegia melodia „Silent Storm”

EUROVISION 2014: Israel se prezintă cu melodia „Same Heart”, în interpretarea lui Mei Finegold

EUROVISION 2014: Georgia – The Shin and Mariko vor cânta „Three minutes to Earth”

EUROVISION 2014: Austria – Conchita Wurst va interpreta piesa „Rise Like A Phoenix”

EUROVISION 2014: Lituania – Vilija Matačiūnaitė va cânta „Attention”

EUROVISION 2014: Polonia se prezintă cu melodia „My Słowianie – We Are Slavic”, interpretată de Donatan & Cleo

EUROVISION 2014: Malta este reprezentată de trupa Firelight, care va cânta „Coming Home”

EUROVISION 2014: Macedonia – Tijana va interpreta piesa „To the sky”

EUROVISION 2014: Finlanda – Trupa Softengine, cu melodia „Something better”

EUROVISION 2014: Irlanda va fi reprezentată de Can-Linn (featuring Kasey Smith), cu „Heartbeat”

EUROVISION 2014: Pentru România vor urca pe scena de la EUROVISION Paula Seling şi OVI, cu piesa „Miracle”

EUROVISION 2014: Slovenia – Tinkara Kovač va cânta „Round and round”

EUROVISION 2014: Pentru Belarus va urca pe scena EUROVISION 2014 Teo, care va interpreta piesa „Cheesecake”

EUROVISION 2014: Grecia – Freaky Fortune feat. RiskyKidd vor cânta „Rise up”

EUROVISION 2014: Elveţia este ultima participantă din semifinale, cu piesa „Hunter of stars”, în interpretarea lui Sebalter

EUROVISION 2014: Ţările care s-au calificat direct în FINALA EUROVISION de pe 10 mai:

Danemarca: Basim – Cliche Love Song

Franţa: TWIN TWIN – Moustache

Germania: Elaiza – It is right

Italia: Emma – La Mia Città

Spania: Ruth Lorenzo – Dancing in the rain

Marea Britanie: Molly – Children of the Universe

Eurovision Song Contest 2014 se va desfăşura în Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa „Only Teardrops”.