EUROVISION 2015: Robert Turcescu, atacat DUR de o legendă a muzicii uşoare româneşti VIDEO

Robert Turcescu a anunţat că s-a înscrie la ediţia 2015 a Eurovision România. 

11 feb. 2015, 21:45
EUROVISION 2015: Robert Turcescu, atacat DUR de o legendă a muzicii uşoare româneşti VIDEO

Mereu acidă şi fără vreo reţinere, Elena Cârstea (52 de ani) a luat foc atunci când a văzut care sunt participanţii la concursul Eurovision de anul acesta, iar numele la care a strâmbat din nas este cel al lui Robert Turcescu (39 de ani). După cum se ştie, acesta a concurat şi acum doi ani, având-o ca rivală pe Elena în finala națională, iar acum s-a înscris din nou, cu aceeaşi speranţă a unui loc fruntaş.

EUROVISION 2015: Robert Turcescu îşi încearcă iar norocul la Eurovision Romania

„Dacă Turcescu s-a apucat să cânte, (recite), vă rog din suflet, vreau să mă angajaţi să prezint ştirile”, a scris Cârstea pe Facebook.  Contactată de Click!, cântăreaţa ne-a spus că jurnalistul nu are talent muzical şi nu e deloc potrivit pentru această competiţie.

„Îmi place Robert, dar nu mă pot abţine când văd aşa ceva. Eurovision e un concurs de creaţie, în care se poate înscrie oricine. Însă una e să ai un hobby, să-ţi placă să cânţi, şi alta e să participi într-o astfel de competiție. M-am săturat să văd tot felul de pseudovedete cântând. Eu nu am ascultat decât piesa pe care a cântat-o la Eurovisionul din 2013 (n.r. “Un refren”, cântată de Turcescu și trupa lui, Casa Presei) pe care, practic, a recitat-o. Dar la câte se întâmplă acum în România, e cel mai mic lucru care putea să deranjeze”, a declarat Elena Cârstea, pentru Click! Finala națională va avea loc pe 8 martie, la Craiova.