EUROVISION 2015 ROMANIA. Naomy, după ce ce a ratat finala naţională: Fără pile sau relaţii…

EUROVISION 2015 ROMANIA. Naomy a reuşit să ajungă în finala naţională Eurovision 2014, dar anul acesta nu a mai fost aleasă de juriul de specialitate printre cei 12 dintre care va fi desemnat reprezentantul României la Eurovision 2015, de la Viena.

RomaniaTV.net
12 feb. 2015, 14:58
EUROVISION 2015 ROMANIA. Naomy, după ce ce a ratat finala naţională: Fără pile sau relaţii…

Florin Moldovan, transsexualul cu numele de scenă Naomy, spune pe Facebook că în 2014 a ajuns în finala selecţiei naţionale pentru Eurovision datorită lui Mădălin Voicu şi pare că s-a resemnat în faţa faptului că românii nu par să aibă curajul avut de austrieci anul trecut, când au câştigat reprezentaţi de travestitul cu numele de scenă Conchita Wurst. 

„Nu am reușit sa trec de preselecția eurovision… Era de așteptat… Atâta timp cit Mădălin Voicu nu a mai fost președintele juriului în acest an…este singurul o m din România care a înțeles munca mea lupta și dragostea mea pt muzica.. Apoi știm bine k în general fără pile sau relati..cunoștințe bune.. Sa ma exprim mai frumos.. Așadar nu exista reușite… Nu ma voi dezamăgi… Săptămâna viitoare ma așteaptă un alt casting la Paris… Voice of france…. Undeva bunul Dumnezeu face loc și pt mine…cert este k numai vreau sa ma zbat în zadar cu tot c e ține de România…. Îmi iubesc tara mea draga și atit….știu sa pierd f r u m o s.. În liniște fără nici un alt comentariu….. Liniștea mea sufleteasca e mai importanta decit ori ce….. Oameni buni știu sa piardă în viata ori ce…Va pwwwp naomy”, este, textual, mesajul postat de Naomy pe reţeaua de socializare.

EUROVISION 2015 Romania. Organizatorii au anunţat cele 12 piese selectate pentru finala naţională a concursului Eurovision. ASCULTĂ-LE AICI

Eurovision 2015: Moment artistic susținut de Tudor Gheorghe în FINALA EUROVISION ROMANIA