EUROVISION 2016. Ovidiu Anton, decizie RADICALĂ: „E unilateral şi îmi asum…”

EUROVISION 2016. Ovidiu Anton a câştigat Selecţia Naţională Eurovision 2016 şi a fost desemnat să reprezinte România în concursul care anul acesta va avea loc la Stockholm. Cu o lună înainte de concursul Eurovision 2016, Ovidiu Anton a luat o decizie radicală, despre care a spus că este unilaterală şi asumtă.

RomaniaTV.net
12 apr. 2016, 10:30
EUROVISION 2016. Ovidiu Anton, decizie RADICALĂ: „E unilateral şi îmi asum…”

Ovidiu Anton va merge la Stockholm cu piesa „Moment of Silence”, care a obţinut cel mai mare număr de voturi din partea publicului în finala Selecţiei Naţionale. „Mesajul piesei cu care voi reprezenta România pe scena de la Stockholm este unul despre puterea de a rămâne uniţi în faţa greutăţilor, de a ne reculege şi de a lupta pentru adevăr”, spune Ovidiu pe pagina sa de Facebook.

Artistul este încântat de atenţia de care se bucură din partea publicului, dar a făcut un apel către cei care îi vizitează profilul virtual să nu dispreţuiască tocmai valorile pe care le promovează prin muzica sa, în caz contrar urmând să fie blocaţi. „Vă adresez rugămintea de a nu posta pe pagina mea de Facebook mesaje în dezacord cu valorile umane pe care le promovez. Nu voi tolera acţiuni menite să aducă atingere altor persoane şi mă voi delimita de aceia care le vor genera. Nu îi consider fani pe cei ce nu preţuiesc valorile pe care le promovez – toleranţă, onestitate, curaj, integritate, corectitudine sau bunăvoinţă. Mai mult, îi voi îndepărta din comunitatea pe care am creat-o pe Facebook, o decizie unilaterală pe care mi-o asum. Preţuiesc prietenia voastră, mă onorează şi îmi doresc să mă ridic la nivelul aşteptărilor pe scena Eurovision. Vă invit să mă susţineţi la fel ca şi până acum, uniţi în jurul mesajului pe care îl voi duce în Suedia: take a moment of silence and fight for the truth!”, a scris Ovidiu Anton pe Facebook.

Ovidiu Anton va intra al 12-lea în concurs în a doua semifinală la Eurovision, pe 12 mai.