EUROVISION 2017. Horia Moculescu: „E un troc ordinar”

Alex Florea şi Ilinca i-au cucerit pe stăini cu piesa "Yodel It". În urma repetiţiilor, jurnaliştii i-au clasat pe locul doi în topul câştigătorilor de la Eurovision 2017. Cu toate acestea, compozitorul Horia Moculsescu se arată rezervat în privinţa şanselor de câştig ale reprezentanţilor României la Kiev.

RomaniaTV.net
07 mai 2017, 15:17
EUROVISION 2017. Horia Moculescu: „E un troc ordinar”

Ilinca şi Alex Florea vor cânta piesa ”Yodel it!” în a doua semifinală a concursului Eurovision, pe 11 mai. Marea finală va avea loc două zile mai târziu, pe 13 mai.

Compozitorul Horia Moculescu a declarat, la Antena 3, că ”Sunt pățit. Am fost cu Mălina la Eurovision, era cotată pe primele 2-4 locuri și a ieșit pe locul 20. Aranjamentele se fac la fața locului în general, e un troc ordinar, numai noi românii ținem seamă. Dacă i-am spus că-i dăm Macedoniei 6, 6 i-am dat, Macedonia ne-a zis că ne dă 4, nu ne-a dat nimic. E un caz concret.” a declarat Horia Moculescu la antena3.

Televiziunea Română va transmite în direct şi în exclusivitate spectacolele Eurovision 2017 de la Kiev, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu prima semifinală din data de marţi 9 mai, de la ora 22.00.

Cea de-a doua semifinală, în care vor concura şi reprezentanţii României, Ilinca Băcilă şi Alex Florea, cu melodia „Yodel It!”, va avea loc pe 11 mai, iar spectacolul va fi transmis în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, de la ora 22.00.

Finala Eurovision 2017 va avea loc pe 13 mai, iar telespectatorii români o vor putea urmări în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

Citeşte şi EUROVISION 2017: Melodia care reprezintă România, clasată pe locul şase la casele de pariuri