Eurovision 2017. Ordinea de intrare a concurenţilor în Finala Naţională, anunţată în direct

Eurovision 2017. Iuliana Tudor şi Iuliana Marciuc vin cu informaţii despre pregătirile finalei Eurovision România la ediţia specială Perfect Imperfect din 3 martie, în direct la TVR 1 şi TVR+, vineri de la 18.35. Invitaţii Emmei Zeicescu sunt şi finaliştii Eurovision, a căror ordine de intrare în concurs se anunţă tot pe 3 martie, în Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00.

03 mart. 2017, 08:27
Eurovision 2017. Ordinea de intrare a concurenţilor în Finala Naţională, anunţată în direct

Eurovision 2017. Avem 10 finalişti Eurovision România, iar în această săptămână fac pregătiri intense pentru spectacolul de duminică. Ce show-uri şi ţinute au pregătit pentru cele 3 minute în care trebuie să convingă telespectatorii să-i voteze, cum îşi pregătesc vocile pentru seara cea mare, ce sfaturi au primit de la prieteni şi familii, dar şi care cred că este favoritul finalei Eurovision România ne vor spune Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen & Emma, Maxim, Eduard Santha şi Xandra.

Ioana Voicu şi Dan Helciug au deschis mai devreme camera verde pentru a-i ajuta să se acomodeze cu emoţiile competiţiei de duminică. Îi vor încuraja, dar şi descoase cu întrebări pe fiecare dintre cei 10 finalişti.

Eurovision 2017. În studioul Perfect Imperfect, Iuliana Tudor, prezentatoarea finalei Eurovision România şi Iuliana Marciuc, producător general Eurovision România, dezvăluie câteva dintre surprizele pregătite de TVR pentru seara Finalei, care vor fi invitaţii speciali în platou, dar şi cum vor vota telespectatorii pe 5 martie.

În aceeaşi seară, la Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00, vom afla ordinea de intrare în concurs a finaliştilor Selecţiei Naţionale. Aceasta va fi decisă în urma unei extrageri, care va fi transmisă în direct în principalul Telejurnal al zilei.

În seara de 5 martie, câştigătorul Eurovision România va fi desemnat exclusiv de public, prin televot. Melodia care va primi cel mai mare punctaj va reprezenta România la faza internaţională Eurovision, la Kiev. Reamintim că în cadrul Finalei Eurovision România, telespectatorii vor putea participa la campania „Eurovision te premiază!”, la care Marele Premiu este un automobil.