EUROVISION 2019. Mihai Trăistariu a comentat prestaţia lui Ester Peony

EUROVISION 2019. Mihai Trăistariu a comentat pe pagina sa de Facebook prestația lui Ester Peony, imediat ce showul cântăreței din România.

RomaniaTV.net
17 mai 2019, 07:45
EUROVISION 2019. Mihai Trăistariu a comentat prestaţia lui Ester Peony

EUROVISION 2019. Artistul s-a arătat extrem de mulțumit de ceea ce s-a întâmplat pe scenă, scrie antena3.ro.

„Semifinala a II-a Eurovision a fost … wooooow !

Pe bune ! Unele momente m-au lasat cu gura cascata! S-o luam pe rand !

Grafica face 75 % din show. Unii artisti nici n-au mai adus oameni pe scena. S-au folosit doar de grafica si au fost super.

Citeşte şi EUROVISION 2019. Ester Peony, prima reacţie după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2019

Cat priveste vocea si melodia …Dupa mintea mea Azerbaijan va castiga marea finala. Mi-a placut … totul ! A fost … o surpriza neasteptata pentru mine ! Modern la maximum, voce, piesa. Excelent e putin spus.

Rusul a facut iarasi un show exceptional. Ar putea si el lua locul I lejer. Olanda … mi-a placut inca de cand am auzit piesa, acum vreo luna. Azi a excelat de asemenea.

Romania a fost la mare inaltime. Ester a cantat fara greseala. Iar show-ul chiar a fost fain. Si faza cu mana, pe care au pastrat-o si imbunatatit-o a fost un plus, zic eu ! Piesa ei s-a incadrat perfect in peisaj, pentru ca are sound-ul ultra modern. In concluzie, Romania s-a prezentat super bine.

Sa speram ca ne voteaza si vecinii. Moldova ma impresioneaza an de an cu show-ul. Chiar daca s-a mai facut faza cu desenatul in nisip ( Ucraina sau Rusia ) … tot mi-a placut azi.

Cea mai buna voce de azi a avut-o Macedonia !Una peste alta, a fost o SEMIFINALA de nivelul unei FINALE. Foarte greu ! Foarte buni !

Din ce in ce mai greu sa reprezinti tara ta !!!

Bravo, iubitori ai Eurovision-ului ! Reusiti sa-i faceti pe artistii pasionati de Eurovision sa se preocupe mai mult decat ar face-o in mod obisnuit”, a scris Trăistariu.