EUROVISION ROMÂNIA 2013: Liviu Guţă a îndemnat publicul să voteze fără număr

Publicat: Sâmbătă, 23 Februarie 2013 22:47 // Actualizat: Sâmbătă, 23 Februarie 2013 23:03 // Sursa: RTV.net

Eurovision România 2013. Liviu Guţă a concurat cu o melodie în italiană pentru un loc în finala din România a competiţiei Eurovision.

Foto: eurovision.tvr.ro

Liviu Guţă a îndemnat publicul, înainte de evoluţia sa live, să voteze fără număr indicativul piesei sale în selecţia naţională a Eurovision 2013 de sâmbătă.

"Sunt chiar eu Liviu Guţă. Vă vine să credeţi că sunt în finală? Mie nu-mi vine!", a spus Liviu Guţă înainte de reprezentaţia scenică.  La final, Guţă a spus că tremură de emoţii: "Tremur, să moară gibilan dacă nu tremur".

Guţă este hotărât să scape de eticheta de manelist şi să cucerească Europa, astfel că a adoptat timbrul vocal al celebrului Eros Ramazzotti.

"Îmi place foarte mult de Eros Ramazzotti, de când eram mic copil şi tocmai de aceea am cântat pe timbrul lui", a declarat anterior Liviu Guţă, pentru România TV.

"Dacă nici anul ăsta nu se întâmplă vreo minune, anul viitor ma veţi găsi în bermude sau în capot în faţă la TVR. Vreau să se pună capăt discriminărilor muzicale şi rasiale. Că eu sunt român, n-am nicio treabă cu ţiganii, dar noi care cântăm manele suntem consideraţi şi ţigani şi inculţi. Doamne, intru in istorie daca castig Eurovisionul!", a mai spus interpretul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mai 14:28
Răspunde | Votează email -1 email
karina
esti cel mai tare liviule chiar foarte tare
23 feb 22:57
.../> … Read this article:  EUROVISION ROMÂNIA 2013: Liviu Guţă a îndemnat publicul să voteze fără număr Tags: ...
1
EUR
4.7788
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H