EUROVISION ROMÂNIA 2013: Liviu Guţă a îndemnat publicul să voteze fără număr

Eurovision România 2013. Liviu Guţă a concurat cu o melodie în italiană pentru un loc în finala din România a competiţiei Eurovision.

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 20:47
EUROVISION ROMÂNIA 2013: Liviu Guţă a îndemnat publicul să voteze fără număr

Liviu Guţă a îndemnat publicul, înainte de evoluţia sa live, să voteze fără număr indicativul piesei sale în selecţia naţională a Eurovision 2013 de sâmbătă.

„Sunt chiar eu Liviu Guţă. Vă vine să credeţi că sunt în finală? Mie nu-mi vine!”, a spus Liviu Guţă înainte de reprezentaţia scenică.  La final, Guţă a spus că tremură de emoţii: „Tremur, să moară gibilan dacă nu tremur”.

Guţă este hotărât să scape de eticheta de manelist şi să cucerească Europa, astfel că a adoptat timbrul vocal al celebrului Eros Ramazzotti.

„Îmi place foarte mult de Eros Ramazzotti, de când eram mic copil şi tocmai de aceea am cântat pe timbrul lui”, a declarat anterior Liviu Guţă, pentru România TV.

„Dacă nici anul ăsta nu se întâmplă vreo minune, anul viitor ma veţi găsi în bermude sau în capot în faţă la TVR. Vreau să se pună capăt discriminărilor muzicale şi rasiale. Că eu sunt român, n-am nicio treabă cu ţiganii, dar noi care cântăm manele suntem consideraţi şi ţigani şi inculţi. Doamne, intru in istorie daca castig Eurovisionul!”, a mai spus interpretul.