EUROVISION ROMANIA 2018. Mai multe artiste sexy se bat în finala naţională Eurovision

Finala naţională Eurovision va avea loc duminică, 25 februarie, la Sala Polivalentă, şi va fi difuzat în direct, de TVR, de la orele 21.00.

24 feb. 2018, 14:00

La concursul de duminică, participă câteva concurente extrem de sexy.

Filipineza Resciebelle Santiago sau (Bella), în vârstă de 29 ani, intră în concurs cu piesa „Auzi cum bate”, alături de trupa Jukebox. Ea şi-a încercat norocul şi la „Românii au talent”, vocea puternică şi show-ul de excepţie calificând-o în finala competiţiei.

Frumuşica solistă cu trup de fotomodel a urmat cursuri de canto, şi a început să cânte live în concerte publice şi private din Filipine, Malaezia şi Taiwan, încă de la vârsta de 15 ani. Ea este o apariţie sexy şi exotică şi are toate şansele să facă o figură frumoasă alături de trupa Jukebox. Primul ei single a fost „Unpredictable”, lansat la începutul anului trecut.

Dar şi Feli (31 de ani), româncuţa noastră, are un CV impresionant şi ceva experienţă la concursurile muzicale, fiind, de departe, cea mai frumoasă solistă care va urca mâine pe scena Sălii Polivalente.

FINALA EUROVISION ROMANIA 2018 LIVE VIDEO TVR. Care sunt cele 15 melodii finaliste

Ea vine în competiţie cu melodia „Bună de iubit”, ce se regăseşte pe albumul lansat la finalul anului trecut, „Eu sunt Feli”. A ajuns pe primele locuri în topurile muzicale chiar cu single-ul de debut: „Cine te crezi?”, piesă care i-a adus în 2015 şi prima nominalizare pentru Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards.

Şi Cristina Caramarcu (33 ani), solista trupei The HUMANS, este o adevărată apariţie care-ţi taie respiraţia. Ea concurează mâine cu melodia „Goodbye”.

Dacă în copilărie, mama ei o punea să cânte în faţa poştaşului, iată că, în 2012, Cristina Caramarcu impresiona juraţii la „Vocea României” (PRO TV).

Lista cântăreţelor aflate în compeţiei continuă cu Xandra sau Alexandra Sipoş (22 ani), care mizează pe piesa „Try”.

Solista, care în 2012 a câştigat două premii la Festivalul Mamaia, revine cu forţe proaspete la acest concurs şi speră ca, de această dată, să fie desemnată câştigătoare. Ea se visează deja în marea finală din Portugalia, care va avea loc în perioada 10-12 mai, la Lisabona.