Eusebio a suferit un accident vascular cerebral în Polonia

Fostul fotbalist Eusebio, care a fost spitalizat câteva zile în Polonia, a suferit un accident vascular cerebral în cantonamentul Portugaliei de la Euro-2012 şi este internat la Lisabona pentru o perioadă nedeterminată, informează Record.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 16:48
Eusebio a suferit un accident vascular cerebral în Polonia

„La finalul stadiului de evaluare clinică, de laborator şi imagistică, şi având în vedere documentele şi informaţiile primite de la spitalul Miajka din Poznan, am ajuns la concluzia că episodul suferit la 24 iunie a fost cauzat de un accident vascular cerebral, fiind afectată o zonă vasculară foarte sensibilă”, se arată într-un comunicat al spitalului Da Luz din Lisabona.

Medicii de la spitalul Da Luz au precizat că Eusebio va rămâne internat pe o perioadă nedeterminată, „sub supraveghere permanentă şi tratament”.

Joi, tot medicii portughezi estimau că Eusebio a suferit „o problemă gastică”.

În vârstă de 70 de ani, Eusebio, care a făcut parte din delegaţia Portugaliei la Campionatul European, a ajuns la spital, sâmbătă seară, după ce i s-a făcut rău la hotelul din Opalenica unde a fost cazată naţionala lusitană.

În decembrie 2011, Eusebio a fost internat o săptămână la Lisabona după ce a suferit „un episod hipertensiv minor”, iar la începutul anului 2012 portughezul a ajuns din nou la spital, pentru o bronhopneumonie.