Eva Măruţă, foc şi pară pe tatăl ei. Motivul este chiar Denise Rifai: „Taci din gură, nu e mai frumoasă decât mama”

Eva Măruţă a fost foc şi pară pe tatăl ei, după ce s-au întâlnit în trafic cu Denise Rifai, iar prezentatorul de la Pro TV a complimentat-o, spunându-i că este frumoasă. Micuţa s-a supărat şi i-a reproşat tatălui ei să nu mai spună că e frumoasă.

05 oct. 2022, 18:39
Eva Măruţă, foc şi pară pe tatăl ei. Motivul este chiar Denise Rifai: „Taci din gură, nu e mai frumoasă decât mama”
Eva Măruţă, foc şi pară pe tatăl ei

Eva Măruţă, foc şi pară pe tatăl ei. Eva Măruță a intrat la inimile publicului încă de la prima apariție din mediul online. Micuța are deja și propriul ei vlog, unde a reușit să strângă o comunitate impresionantă de fani.

Citeşte şi: Andra l-a ales pe Cătălin Măruţă ca manager, în locul tatălui ei. Cum a reacţionat bărbatul: „Mi se părea greu să comunic”

Eva Măruţă, foc şi pară pe tatăl ei

Recent, Eva i-a făcut o criză de gelozie în public tatălui ei, care a complimentat-o pe Denise Rifai. Aceștia s-au întâlnit întâmplător la semafor, iar în timp ce prezentatoarea emisiunii de pe Kanal D își exprima admirația față de fiica Andrei, Cătălin Măruță o complimenta continuu pentru modul în care arată.

Cătălin Măruță: Ne-am întâlnit în trafic cu frumoasa Denise Rifai!

Denise Rifai: Mă rog, azi nu știu cât de frumoasă sunt!

Cătălin Măruță: Ești superbă!

Denise Rifai: Eu sunt fana Evei. Eva vreau să te văd. Te iubesc mult de tot, iubita mea!

Cătălin Măruță: Ești frumoasă, ești superbă!

Eva: Să te mai aud o dată că spui că o fată e superbă.

Cătălin Măruță: Dar chiar e superbă. Denise Rifai, prezintă la Kanal D show-ul ala „40 de întrebări”. Și ce, nu e superbă?

Eva: E mai frumoasă decât mama? Nu!

Cătălin Măruță: Dar nu e competiție, Eva, e la fel de frumoasă ca mama ta.

Eva Măruță: Taci din gură!„, a fost discuţia dintre ei, care a devenit virală pe Internet.

Eva, reacție haioasă când a auzit când s-au căsătorit părinții ei

Andra a postat un clip video pe Tik Tok în care discută cu copiii ei despre momentul căsătoriei ei cu Cătălin Măruță. Andra avea 22 de ani, iar Cătălin avea 30 atunci când s-au căsătorit. Când a aflat, Eva a avut o reacție foarte simpatică care i-a amuzat pe toți: „Prea tânără, asta pot să zic din partea mea. La 22 de ani să te căsătorești, Doamne ferește!„.

Apoi, micuța i-a transmis tatălui său: „Și acum ai 44 de ani. Prea bătrân”.

Familia Măruță este foarte unită și pune mare preț pe timpul petrecut cu toții. Recent a fost ziua Andrei, artista a împlinit 36 de ani și a petrecut alături de soț și cei doi copii. Au ales să stea acasă și să petreacă cu toții. Mai mult, Andra și Cătălin au împlinit, totodată, 14 ani de căsnicie. După atâta timp, cei doi sunt mai apropiați ca oricând și au o relație la care mulți doar visează.