Eva Măruță și-a uimit părinții. La 14 ani vrea să se mute de acasă: „David a spus că se mută la 16”. Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță

Eva Măruță i-a uimit pe Andra și Cătălin Măruță cu o replică la care nu se așteptau. Fiica celor doi are de gând să se mute de acasă la 14 ani.

14 ian. 2024, 10:20
Eva Măruță și-a uimit părinții. La 14 ani vrea să se mute de acasă: „David a spus că se mută la 16”. Cum au reacționat Andra și Cătălin Măruță
Eva Măruță și-a uimit părinții

Eva Măruță a reușit să intre în sufletele oamenilor prin carisma sa. Chiar dacă are doar opt ani, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost înzestrată cu mult tașent, astfel că a ajuns să joace deja într-un fil, în care s-a descurcat de minune. Cu toate astea, copila se confruntă cu un val de hate, după filmul „Tati part-time”.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, demolați pe TikTok de o influenceriță, după ce fiica lor, Eva Măruță, a fost criticată pentru rolul din filmul „Tati part-time”: „E bună atenția, dar când atenția e puțin negativă n-o mai vrem”

Deși are o vârstă fragedă, Eva Măruță e hotărâtă să-și ia viața în mâini. Într-o discuție cu tatăl său, ea a mărturisit că și-ar dori să aibă 14 ani și să plece de acasă.

„Cătălin: Câți ani vrei să ai?

Eva: 14. 

Cătălin: Vrei să ai 14 ani?  Păi și ce faci dacă ai 14 ani? 

Eva: Mă plimb pe afară singură, mă mut de acasă.

Cătălin: Nu accept asta. Cum să te muți la 14 ani de acasă?

Eva: Bine, mă mut la 18. Să știi că David a spus că se mută la 16”, a fost dialogul amuzant dintre cei doi.

După ce a primit mai multe critici pentru apariția în filmul „Tati part-time”, mai multe vedete au sărit în apărarea sa. Printre acestea se numără și Adela Popescu, care și-a expus public punctul de vedere.

„Eu chiar sunt foarte revoltată și chiar o să fac și o postare legat de povestea asta cu Eva. Am vorbit și cu Dana și am vorbit cu toate prietenele noastre, prietenele mele care au copii, că nu e posibil așa ceva.

E foarte multă muncă. Știu ce înseamnă presiunea regizorului, presiunea să înveți atât de multe texte. Sunt puțini oameni, mai ales copii, care înțeleg această convenție de a fi în fața camerei, de a înțelege cum e cu lumina, să respecți tot felul de indicații, să aștepți replica, s-o dai cu sens. Să fii credibil, să intri în rol. Este ceva extrem de complicat.

E mult spus traumă. Eu am trecut printr-o poveste similară, când eram un pic mai mare, e adevărat. Chiar și atunci a fost foarte greu. Am jucat într-un serial care nu a mers, iar insuccesul a fost asociat, desigur, cu mine, dar atunci nu existau rețelele sociale. E mai dureros ca la un sportiv. Când faci un act artistic și cineva îți spune că nu e bine e ca și cum îți spune că sufletul tău nu e bun”,  a spus artista în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Citește și: Cum au reacţionat Andra şi Cătălin Măruţă după ce fiica lor, Eva, a fost criticată dur pentru apariţia în filmul „Tati Part-Time”. „Mi-au dat lacrimile!”

Mulți au apreciat talentul Evei Măruță pentru rolul din filmul „Tati part-time”, însă au existat și persoane care au susținut că nu talentul a făcut-o să devină actriță la o vârstă atât de fragedă, ci notorietatea Andrei și a lui Cătălin Măruță. Prezentatorul TV a intrat live pe Facebook și a explicat cum stau, de fapt, lucrurile și a cum a luat naștere acest proiect cinematografic.

„Mă bucur că vă place. Am primit foarte multe mesaje despre filmul ‘Tati part-time’. E în toate cinematografele din România. Mâine o să fim cu o parte din echipă, Alex Bogdan, Eva, George Ivașcu, la Ploiești. Vor fi și David, Andra, Letiția Roșculeț, eu. Mulțumim mult de tot pentru toate mesajele de susținere, pentru că în ultima perioadă, a luat totul, așa, o turnură la care nu te aștepți, oameni care au văzut filmul, oameni care sunt supărați pe cei care înjură.

Doamne, oameni buni! Hai să ne liniștim. E un film la cinematograf. Cine vrea să meargă să îl vadă, îl vede, cine nu, nu îl vede. Punct. Am văzut azi un comentariu: „Dom’le, a dat Eva casting?’. În podcastul pe care l-am făcut aici cu Alex Bogdan, cu BROmania, cu Letiția Roșculeț, a explicat foarte clar. Scenariștii au scris un film cu Alex Bogdan în gând și cu Eva.

E un film privat, e un film în care o persoană privată a investit bani, unde și noi suntem acționari la acest film. Practic, așa a apărut filmul. Nu e nicio justificare, doar că voiam să vă spun. M-a întrebat cineva: „Alex Bogdan a dat casting? George Ivașcu de ce apare în film? Că puteau să fie alți actori’. E un produs privat. Exact ca și cum voi vreți să faceți ceva și sunt banii voști, investiția voastră, viziunea voastră.

Dacă reușiți să vă scoateți banii și să aibă succes, bine, dacă nu, iarăși bine. E un produs privat, exact cum avem aici, la podcast. Oameni pe care noi îi invităm, în funcție de cum credem noi sau ce ne dorim noi. Ținem cont de și de ce ne spun oamenii. Vă mulțumim, sunt foarte multe mesaje, ăsta e adevărul. Mii de mesaje cu felicitări pentru Eva, pentru actorii din film”, a mărturisit Cătălin Măruță.