Eva şi David Măruţă, de nerecunoscut. S-au transformat în personaje de animaţie dintr-un film 3D, pentru o reclamă

Andra şi Cătălin Măruţă au avut mari emoţii pentru cei doi copii ai lor, David şi Eva, care au fost protagoniştii unei reclame la un hypermarket. Copiii au interpretat personaje de animaţie dintr-un film 3D, filmând timp de două zile cu un regizor din Islanda.

RomaniaTV.net
01 oct. 2020, 09:40

Viaţa noastră este ca un spectacol uneori! M-am distrat zilele acestea lucrând la un nou proiect. Vă împărtăşesc câteva imagini din culise, abia mai am răbdare, vreau să vă arăt despre ce e vorba. V-am făcut curioşi?„, a scris Andra, pe reţelele sociale.

Scandal la Pro TV! Cătălin Măruţă s-a certat cu Iulia Albu, în direct. Şi-au adresat cuvinte dure: „Vorbeşte singură de acum”

Şi Cătălin Măruţă i-a lăudat pe micuţi: „Când eşti copil, crezi că totul e posibil! Iar noi îi încurajăm pe Eva şi David să viseze: vrem să creadă că pot deveni orice îşi doresc! Şi părinţii noştri au crezut în noi! Sper ca şi Eva şi David să aibă aripi la fel de puternice, să ajungă oriunde cu ele! Noi o să fim mereu aici să le spunem că totul este posibil!”.

Eva o interpretează pe Queen Barb, iar David este Tiny Diamond, personaje care există şi în film. “Trolii” este un film 3D de animaţie, bazat pe jucăriile cu troli realizate de Thomas Dam, potrivit Click.ro. 250 de oameni au lucrat la acest proiect.

Cei doi copii au fost legaţi de corzi, când au filmat atârnaţi, ca şi când ar zbura. 250 de oameni au lucrat la acest proiect.