Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Fiica Andreei Bercleanu a petrecut singură de ziua ei!

Eva Zaharescu este din nou singură, după ce Ștefan Manolache s-a afișat cu altă femeie. Fiica Andreei Berecleanu și-a sărbătorit ziua de naștere în week-end şi s-a distrat alături de prieteni.

23 sept. 2021, 11:02
Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Fiica Andreei Bercleanu a petrecut singură de ziua ei!
Eva Zaharescu şi Ştefan Manolache s-au despărţit

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit. Cei doi s-au afişat pentru prima dataă în iulie și păreau extrem de îndrăgostiți. La numai trei luni s-au despărțit!

Eva Zaharescu și Ștefan Manolache s-au despărțit

Ștefan Manolache avea renumele unui mare cuceritor. Bărbatul a avut mai multe relații cu femei celebre de la noi, printre care se numără Andreea Antonescu, Ioana Grama, dar și Silvia de la „Bravo! Ai stil” şi Calina, nepoata fostului premier Petre Roman. „Prințișorul taxiurilor”, așa cum este poreclit Ștefan Manolache în showbiz, a devenit tată în luna aprilie, însă a decis să se despartă de mama fetiței sale. Fostul iubit al Evei Zaharescu nu a rămas prea mult singur, pentru că acum se afișează cu o nouă domnișoară. Recent, Ștefan Manolache a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu noua cucerire, Andreea, o fostă concurentă la „Puterea Dragostei”.

Fiica Andreei Berecleanu are iubit. Eva s-a cuplat cu un controversat băiat de oraş şi s-a mutat cu el. Primele imagini cu cei doi

Între timp, Eva Zaharescu a împlinit 20 de ani şi a organizat o petrecere de ziua sa de naștere. Tânăra nu pare că suferă deloc după despărțirea de Ștefan Manolache și s-a distrat toată seara!