EXCLUSIV. Fiica Andreei Berecleanu are iubit. Eva s-a cuplat cu un controversat băiat de oraş şi s-a mutat cu el. Primele imagini cu cei doi

Fiica Andreei Berecleanu are iubit. Eva Zaharescu are 19 ani şi s-a transformat într-o adevărată bombă sexy. Tânăra este foarte activă pe reţelele de socializare, însă, până acum, nu a postat nicio imagine cu vreun băiat, care să îi fie iubit.

15 iul. 2021, 20:07

Fiica Andreei Berecleanu are iubit. Recent, Eva a surprins internauţii de pe Instagram, când, în cadru a apărut nimeni altul decât Ştefan Manolache, un controversat băiat de oraş, care are în palmares câteva vedete din showbiz. Cei doi ar forma un cuplu de la sfârşitul lunii iunie, însă de câteva zile au început să se afişeze împreună pe reţelele de socialzare.

Citeşte şi: Andreea Berecleanu rupe tăcerea despre Andrei Zaharescu: „Sunt lucruri speciale pentru mine”

Fiica Andreei Berecleanu are iubit

Potrivit unor filmuleţe postate pe InstaStory, cei doi s-ar fi mutat deja împreună, chiar dacă nu au nici măcar o lună de relaţie.

Fiica Andreei Berecleanu se iubeşte cu Ştefan Manolache.

Noul iubit al Evei Zaharescu este cunoscut ca un adevărat Don Juan. Ștefan Manolache se poate mândri cu un palmares notabil al sexului frumos din lumea mondenă. După relația cu Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Ștefan a “combinat-o” pe colega acesteia Adela Tecuceanu, finalista celui de-al doilea sezon al emisiunii de la Kanal D.

Fiul politicianului Mircea Manolache s-a iubit și cu îndrăgita bloggeriţă Ioana Grama, dar și cu nepoata fostului premier Petre Roman. Şi Andreea Antonescu se află pe lista cuceririlor, artista a avut o relaţie cu năbădăi, care a durat aproape un an.

Ştefan Manolache are un copil cu o altă femeie

“Prințișorul taxiurilor”, așa cum este poreclit Ștefan Manolache în showbiz, a devenit tătic, pentru prima oară. Alexandra Ardelean a adus pe lume o fetiță.

E un copil făcut din dragoste, dorit și iubit, este ceea ce mi-am dorit mai mult ca orice, m-a binecuvântat Dumnezeu cu cel mai de preț dar. Dacă până acum am avut multe cumpene și dacă până acum spuneam că nu există om care să mă «potolească», iată că, în sfârșit, am un «must have», e Ayla minunea noastră și sunt recunoscător clipă de clipă pentru tot ceea ce am. Vreau doar să îi mulțumesc femeii ce mi-a dăruit minunea vieți mele”, declara, în urmă cu ceva timp, Ștefan Manolache.