Evacuare cu forţa după RETROCEDĂRI CONTROVESATE: Oamenii TREBUIE să PLĂTEASCĂ 23.000 de LEI VIDEO

Scandal uriaş în stradă, oamenii care şi-au pierdut casele după o decizie a lui Traian Băsescu de când era primar. Ei au primit ordin să plece din imobile, executorul judecătoresc a fost chemat la faţa locului. Mai mult, o bătrănă a leşinat şi a fost nevoie de intervenţia medicilor.

13 nov. 2014, 11:17
Evacuare cu forţa după RETROCEDĂRI CONTROVESATE: Oamenii TREBUIE să PLĂTEASCĂ 23.000 de LEI VIDEO

Situaţie incredibilă pe strada Şerban Vodă, unde o singură persoană a primit 262 de apartamente retrocedate. În cursul zilei de joi sunt evacuate cinci apartamente, potrivit România TV.

 

Mai mult, oamenii scoşi din apartamente trebuie să plătească cheltuieli de judecată. Persoane care locuiesc de 50-60 de ani în acele clădiri sunt obligaţi să le evacueze. De asemenea, familiile trebuie să înapoieze până la 25.000 de lei. La faţa locului a fost nevoie de intervenţia jandarmilor, dar şi a unui echipaj de la ambulanţă, după ce unei bătrâne i s-a făcut rău. În prezent, oamenii cer ajutor autorităţilor locale deoarece nu au unde să locuiască. Au fost depuse numeroase solicitări de la primărie pentru a primi alte locuinţe, însă singurul lucru pe care îl poate face primăria este să le ofere păgubiţilor fondurile necesare care să le acopere plata unei chirii. Locatarii spun că este vorba de o retrocedare ilegală.