Evacuare cu scandal. Un bărbat s-a urcat pe acoperişul casei şi a ameninţat că îşi dă foc VIDEO

Publicat: Luni, 04 Martie 2013 10:54 // Actualizat: Luni, 04 Martie 2013 12:27 // Sursa: RTV.net

Mai multe familii din Capitală sunt obligate să evacueze imobilul pe care l-au ocupat în urmă cu mai mulţi ani, informează România TV. Disperat pentru că nu are unde să se mute, un bărbat s-a urcat pe acoperişul casei şi a ameninţat că îşi dă foc dacă cineva îndrăzneşte să urce după el. La faţa locului a ajuns primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, care a negociat cu protestatarul şi l-a convins să coboare.

Un bărbat din Capitală, care locuieşte într-o casă naţionalizată, a refuzat, luni, să evacueze imobilul, după ce proprietarul şi-a dobândit locuinţa în instanţă. Mai mult, chiriaşul s-a urcat pe acoperişul locuinţei cu o sticlă de benzină şi a ameninţat că îşi dă foc sau se aruncă dacă cineva îndrăzneşte să se urce după el.

La faţa locului a ajuns edilul sectorului 2, Neculai Onţanu, care a negociat cu bărbatul şi l-a convins să renunţe la protestul său extrem. Mai mult, primarul a stat de vorbă cu proprietarul casei, care a fost de acord să amâne cu o lună evacuarea.

"Suntem în situaţia în care un proprietar, prin hotărâre definitivă şi irevocabilă, şi-a dobândit imobilul în care sunt câţiva chiriaşi. După lungi demersuri, proprietarul a venit cu executorul judecătoresc ca să pună în executare sentinţa instanţei. Pentru că este o situaţie deosebită, am intervenit şi am amânat cu o lună de zile punerea în executare a acestei evacuări, pentru ca în acest interval de timp să încercăm, împreună cu chiriaşii, să găsim o rezolvare. Vom găsi această rezolvare, pentru că avem posibilităţile legale de a-i sprijini pe chiriaşi. Proprietarul imbilului a fost de acord cu această amânare", a declarat primarul sectorului 2, Neculai Onţanu.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mar 11:45
...în ploaie”, a explicat mama tinerei executate de cămătari. Tatăl femeii a precizat că, înainte de evacuare, fiica lui a fost ameninţată de cel de la care a împrumutat importanta sumă de bani: “Fiica mea a avut un BMW şi i l-a luat din...
04 mar 11:06
...s-a urcat pe acoperişul casei şi ameninţă că îşi dă foc … Continue reading:  Evacuare cu scandal în Capitală. Un bărbat s-a urcat pe acoperişul casei şi ameninţă că îşi dă foc Tags: ...
1
EUR
4.8738
RON
21 Oct
noapte 5 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H