EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Elevii de clasa a IV-a au dat examen la MATEMATICĂ

Evaluarea Naţională 2015. Evaluarea elevilor de clasa a IV-a a început, marţi, 26 mai, cu proba la Limba Română. Miercuri a fost programată evaluarea la Matematică, iar joi, cea la Limba maternă. Rezultatele la Evaluarea Naţională 2015 nu vor fi trecute în catalog. Modelele de subiecte au fost publicate pe EDU.RO.

26 mai 2015, 14:12
EVALUARE NAŢIONALĂ 2015. Elevii de clasa a IV-a au dat examen la MATEMATICĂ

Evaluarea Naţională 2015. Elevii de clasa a IV-a au fost testaţi la limba română, matematică şi limba maternă. Evaluarea competențelor la finalul clasei a IV-a a început pe 26 mai cu proba la limba română şi a fost urmată pe 27 mai de proba la matematică, potrivit Ministerului Educaţiei. Elevii au la dispoziţie 60 de minute pentru a rezolva subiectele.

VEZI AICI Modele de subiecte la Matematică, clasa a IV-a

VEZI AICI Modele de subiecte la Matematică, clasa a IV-a

Citeşte şi: EVALUARE NATIONALA 2015: Subiecte română, clasa a IV-a

Evaluarea Naţională 2015. Ultima evaluare a competențelor, cea la clasa a VI-a, va începe în 2 iunie cu proba de limbă și comunicare. Pe 3 iunie, va avea loc proba la matematică și științe ale naturii.

Citeşte şi: EVALUARE NATIONALA 2015 clasa a II-a: Ce trebuie să ştie părinţii, elevii şi învăţătorii

Evaluarea Naţională 2015. Testele elaborate pentru clasa a IV-a vizează evaluarea competențelor de înțelegere a textului scris în limba română și evaluarea competențelor de matematică. Potrivit metodologiei, testele elaborate pentru clasa a VI-a vizează evaluarea unor competențe din aria curriculară „Limbă și comunicare” și din aria curriculară „Matematică și științe ale naturii”.

Evaluarea Naţională 2015. Testele vor fi evaluate în școală de cadrele didactice din respectiva unitate de învățământ. Fiecare test va fi evaluat de două cadre didactice, dintre care unul este învățătorul/ institutorul/ profesorul pentru învățământul primar de la clasă.

Evaluarea Naţională 2015. Rezultatele individuale obținute nu se afișează/nu se comunică public și nu se înregistrează în catalogul clasei, precizează metodologia.


loading...