Eveniment astral important: Măreţul Soare în conjuncție cu rebelul Uranus: 9 mai 2023

În ziua conjuncției, poți experimenta o iluminare a autenticității tale. Te angajezi în activități care te fac să simți mai multă pasiune în viața ta

09 mai 2023, 06:32
Eveniment astral important: Măreţul Soare în conjuncție cu rebelul Uranus: 9 mai 2023
Soarele este în Taur, la fel și Uranus, planeta schimbării, iar în 9 mai 2023 vor forma o transformatoare conjuncție.

Soare în Taur, la fel și Uranus, planeta schimbării, iar în 9 mai 2023 vor forma o transformatoare conjuncție. Soarele împreună cu Uranus semnalează o perioadă de entuziasm, schimbare neașteptată, libertate și rebeliune. Ar trebui să simți un impuls puternic de a te rupe de rutină și de a face ceva diferit de activitățile tale normale. Pentru a evita neliniștea și tensiunea nervoasă, este mai bine să fii activ și să cauți să faci ceva ieșit din comun. Să nu aștepți pur și simplu să ți se întâmple schimbarea. Uneori, Soarele în conjuncție cu Uranus se poate manifesta ca schimbări neașteptate și neplăcute care provoacă perturbări supărătoare în viața ta.

Horoscop mai 2023. Mariana Cojocaru anunţă penitenţă karmică la Scorpioni, blocaje evolutive la Fecioară

Acest tranzit vă va deschide conștiința către vibrații mai înalte, ducând probabil la o mai mare conștientizare de sine sau percepție psihică. A rămâne flexibil și deschis la minte va crește, fără îndoială, șansa de surprize mai plăcute și experiențe palpitante. Ai putea întâlni tipuri noi și neconvenționale de oameni sau din medii culturale sau sociale mult mai diferite decât tine.

Conjuncția dintre Soare şi Uranus: Aspecte negative
O expresie mai negativă a acestei energii electrice și impulsive ar fi să îți asumați riscuri inutile sau să te răzvrătești împotriva autorității doar de de dragul de a o face. Acest lucru nu doar că ar fi periculos, deoarece Uranus guvernează și accidentele. Dar îți și poate deteriora poziția la locul de muncă. Ar provoca confruntări sau reacții agresive din partea superiorilor.

Horoscop rune mai 2023. Runa URUZ aduce noi promisiuni, iar Thurisaz vine cu dificultăţi

Conjuncția dintre Soare şi Uranus: Puncte forte
În ziua conjuncției, poți experimenta o iluminare a autenticității tale. Te angajezi în activități care te fac să simți mai multă pasiune în viața ta. Când Soarele formează o conjuncție cu Uranusl, vei experimenta un val de eliberare și independență. S-ar putea să te trezești înclinat spre perspective și evenimente neașteptate care pot provoca schimbări dramatice în viața ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop bani mai 2023. Înfloresc veniturile pentru multe zodii. Ce semn astral este protejat de Marele Benefic