Eveniment astral: Luna nouă în Gemeni – 17 iunie 2023. Semnificații spirituale

Pe măsură ce Luna nouă în Gemeni atinge apogeul în perioada 17-18 iunie 2023, energiile cosmice devin mature pentru a stabili intenții și a acționa asupra oricăror noi inspirații care ne-au găsit.

14 iun. 2023, 13:25
Eveniment astral: Luna nouă în Gemeni – 17 iunie 2023. Semnificații spirituale

Luna nouă în Gemeni sosește în perioada 17-18 iunie 2023, aducând începutul unui nou ciclu lunar. Lunile noi sunt o șansă de a reface lucrurile, de a primi noile începuturi și de a planta semințe pentru viitor.

Cu o Lună nouă, Universul poate începe în liniște (sau uneori, zgomotos!), atrăgându-ne atenția asupra lucrurilor pe care le putem revitaliza sau reîmprospăta în viața noastră. S-ar putea să vedem că atenția noastră se îndreaptă către lucruri care nu mai funcționează sau s-ar putea să simțim un sentiment din ce în ce mai mare de inspirație care se formează în jurul unor noi idei sau proiecte.

Pe măsură ce Luna nouă în Gemeni atinge apogeul în perioada 17-18 iunie 2023, energiile cosmice devin mature pentru a stabili intenții și a acționa asupra oricăror noi inspirații care ne-au găsit. Lunile noi sunt întotdeauna considerate o perioadă de putere pentru a trimite Universului ceea ce dorim să atragă spre noi.

Horoscop Minerva vară 2023. Ce zodii rămân leftere în vacanţă, cine simte fluturi în stomac

Dar dacă ne uităm puțin mai adânc, există ceva neclar atașat de această Lună nouă din iunie, care ne poate tulbura judecata sau poate crea un sentiment de incertitudine. S-ar putea să simțim invitația de a primi noul și de a lua de la capăt ceva din viața noastră, dar poate fi dificil să știm exact care este calea.

Luna nouă în Gemeni și Neptun cel visător
Neptun, planeta iluziilor, viselor și iubirii spirituale, este foarte activ sub această Lună nouă și își va arunca vălul asupra energiei pe care o primim. Neptun poate face ca lucrurile să pară ceea ce nu sunt. Uneori ne poate înșela dacă nu suntem atenți. Când Neptun este implicat, trebuie să fim foarte atenți la alinierea cu adevărul.

În timp ce Neptun poate crea confuzie, darul pe care îl oferă este profund spiritual. Neptun ne înnorează lumea exterioară pentru a ne atrage în interior. Când nu putem vedea ce este în fața noastră, trebuie să avem încredere în judecata noastră interioară. Trebuie să facem câte un pas înainte. Trebuie să ascultăm vocea intuiției noastre și să o folosim pentru a ne ghida.

Neptun ne încurajează să avem încredere în noi înșine. Ne încurajează să ne ascultăm cu adevărat vocea interioară atunci când vine vorba de următorii pași din viața noastră. Neptun este, de asemenea, conectat la iubirea spirituală. Așa că dacă este greu să-ți auzi intuiția sau să ai încredere în tine, începe cu iubirea de sine.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu final de iunie 2023: „Trebuie să dăm din coate şi realizăm că lucrurile nu sunt garantate”. Cele trei zodii care au succes total fără efort

Lasă vibrațiile frumoase ale lui Neptun să se cufunde în sufletul tău. Pentru a te înveli în iubire divină. Permite-le să-ți infuzeze și să-ți deschidă inima dragostea care ești și iubirea care te înconjoară. Amintește-ți cât de iubit ești și apoi fă pași pentru a simți acea iubire care emană prin ființa ta.

Dragostea poate fi tonicul de care avem nevoie, mai ales când Neptun este implicat.

Luna nouă și asteroidul parteneriatului Juno
Juno, asteroidul parteneriatului, este activ și sub această Lună nouă, așa că relațiile ar putea foarte bine să fie în mintea noastră. Juno este considerată zeița căsătoriei, dar domeniul ei se întinde mai mult decât dragostea romantică.

Juno ne ajută să ne păstrăm independența în parteneriatele din viața noastră. Ea ne reamintește să nu ne pierdem scânteia individuală și să continuăm să strălucească lumina noastră unică, indiferent de parteneriatele în care ne aflăm. Dacă te-ai simțit puțin pierdut, mai ales într-o relație, Juno te poate ajuta să te regăsești. Ea poate fi o reamintire a cât de important este pentru tine să fii recunoscut și apreciat în parteneriatele tale.

Horoscop vară 2023. Trei zodii care au trei luni pline de bani şi noroc în dragoste

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.