EVENIMENT astral: Mercur in conjunctie cu Nodul Nord – 10 mai 2021. Chemarea destinului! 

Atunci cand multiple planete se leaga cu Nodul Nord intr-un timp atat de scurt, inseamna ca destinul te cheama.

09 mai 2021, 17:57
EVENIMENT astral: Mercur in conjunctie cu Nodul Nord – 10 mai 2021. Chemarea destinului! 

EVENIMENT astral. Ziua de 10 mai 2021 aduce o conjunctie intre Mercur proaspat instalat in Gemeni si Nodul lunar Nord, aflat tot in Gemeni. Este prima conjunctie importanta a lunii mai, mai spre sfarsitul lunii urmand ca Venus si Soarele sa faca si ele conjunctie cu Nodul Nord).

Chemarea destinului
Atunci cand multiple planete se leaga cu Nodul Nord intr-un timp atat de scurt, inseamna ca destinul te cheama. Este ca un semnal, un avertisment ca trebuie sa treci de limitarile trecutului. Incepe o noua aventura, chiar daca la inceput este doar in minte. Cand Mercur face conjunctie cu Nodul Nord captezi primele indicii despre ce este aceasta aventura. O vezi cu ochii mintii.

Poate fi un moment „A-Ha!”, care porneste fie din tine, fie dintr-o informatie pe care o primesti. Fii atent la orice mesaj primesti in jurul acestei date.

EVENIMENT astral. Comunicare si curiozitate
Mercur reprezinta mintea rationala si este planeta expresiei si a comunicarii. Mercur este simbolul curiozitatii si al stimularii mentale. Mercur analizeaza si organizeaza interactiunile cu ceilalti.

Pe de alta parte, Nodurile Lunare reprezinta subconstientul. De aceea, Nodul Sud reprezinta motivatia subconstienta care provine din trecut si spre care exista o serioasa incliniatie de a ramane agatat. Nodul Nord reprezinta motivatia constienta relevanta pentru viitor si prezent.

Horoscop Mihai Voropchievici 10-17 mai 2021. O săptămână cu schimbări majore, ce zodii sunt în primejdie
O conexiune nodala cu Mercur pune un puternic accent pe intelect, abilitati de comunicare, logica rationala si alte talente scoase la iveala de Mercur.

Ce talente ai?
Nodul lunar Nord in conjunctie cu Mercur creste capacitatea mentala, creeaza spatii largi pentru folosirea intelectului. Universul iti arata talentele care sunt deja in tine sit e ajuta sa le scoti la lumina, sa castigi popularitate cu ideile tale.

Trecutul a avut oportunitatile lui, iar acum sufletul aduce la lumina idei noi, proaspete, moderne. Poti afisa un spirit mai versatil, mai rapid, mai adaptabil. Poti fi progresiv si inovator.  Este posibil sa devii popular, expresiv, un bun communicator. Ideile tale pot fi acceptate de o masa mai mare de oameni. Atentie, insa, sa nu fi atras in capcane prin care popularitatea sa taraganeze sau chiar sa descurajeze progresul. Chiar trebuie sa mergi inainte, indiferent de ceea ce spun ceilalti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Urania 8-14 mai. Marele Benefic se va plasa în sectorul tainelor, ce zodii sunt avantajate
 


loading...
Partenerii noștri