Horoscop Urania 8-14 mai. Marele Benefic se va plasa în sectorul tainelor, ce zodii sunt avantajate

Va urma o perioadă de aproximativ o lună de frumoasă comunicare interumană, dar există şi cumpene mai mici sau mai mari pentru unele zodii.

07 mai 2021, 13:28
Horoscop Urania 8-14 mai. Marele Benefic se va plasa în sectorul tainelor, ce zodii sunt avantajate

Horoscop Urania 8-14 mai Berbec

Între 8 și 10 mai, în zorii zilei, nativii se vor confrunta cu motivații puternice, cu dorințe aprinse, cu trăiri intense care le vor stârni ambiția de a trece la fapte și a-și demonstra valoarea. Moment în care energiile și calitățile lor se vor regrupa în jurul unei idei centrale, care, odată pusă în practică, ar putea da un nou sens vieții lor și o altă valoare preocupărilor din prezent și de-a lungul verii care va urma. În ziua de 9 mai, planeta Venus va intra în zodia Gemenilor, semn pe care îl va traversa până pe 2 iunie, timp în care va patrona casa comunicării, a învățării, dar și a deplasărilor (călătorii cu scop precis, excursii, circulație pe trasee scurte în țară). Între 10 mai, după ora 3:47, și 12 mai după-amiaza, concentrare pe o temă financiară sporită de forța cu care Luna Nouă în Taur, din 11 mai, se va revărsa asupra sectorului banilor obținuți prin muncă sau prin valorificarea calităților personale.

Între 12 mai, după ora 15:43, și 14 mai, Berbecii pot avea șansa să afle lucruri importante pentru viața și activitatea lor profesională. Alții s-ar putea prezenta mai mult decât onorabil în împrejurări publice sau oficiale (întruniri, ședințe cu miză mare, forumuri și dezbateri publice, etc.). În ziua de 14 mai, planeta Jupiter, după un parcurs extrem de rapid, de numai cinci luni, prin zodia Vărsătorului, va intra în zodia Peștilor, semn pe care îl va părăsi pe 28 iulie după ce, între timp, va intra în mișcare aparent retrogradă.

Marele Benefic se va plasa în sectorul tainelor, al enigmelor și al vindecărilor și va înlesni descifrarea mecanismului lor de funcționare al evenimentelor nu doar pe principii științifice și logice, ci, explicabile și firești, dintr-o perspectivă astrologică, ezoterică, filosofică. Pentru unii se va produce un fel de magie interioară care le va permite o vindecare sau o recuperare spectaculoasă.

Horoscop Urania 8-14 mai Taur

Între 8 și 10 mai, în zorii zilei, posibile neliniști care pot avea un ecou mai pronunțat la nivelul reacțiilor organice sau asupra psihicului. Între 10 mai, după ora 3:47, și 12 mai după-amiaza, Luna va tranzita casa I a cerului de naștere al acestor persoane și va genera influxuri profitabile, fiind vorba de un anume fel de a se bucura de viață menit să le dea stabilitate și chiar satisfacții. Tendința va fi amplificată prin conjugarea acestui moment cu faza Lunii Noi în Taur, care se va produce în ziua de 9 mai și care le va deschide noi orizonturi de trăire și programare personală.

Taurii vor simți nevoia să lase în urmă premisele conturate de Luna Nouă în Taur din 2020 și să-și găsească echilibrul existențial în funcție de provocările momentului. Nu chiar toate impulsurile însă trebuie puse în aplicare pentru că există și niște mecanisme controlate de frică, de dezordine sufletească, de întâmplări mai puțin fericite, deși trecătoare, care îi pot mâna spre decizii deloc inspirate.

Între 12 mai, după ora 15:43, și 14 mai, secvență astrală care va evolua sub semnul Lunii Noi în Taur, din seara zilei de 11 mai, și care ar putea antrena o cavalcadă de informații, zvonuri, dialoguri și lecturi care să schimbe impresia nativilor despre prezentul lor financiar ori perspectiva care se conturează cu privire la muncă și bani. În acest sector va funcționa însă și o latură favorabilă ori protectivă, generată de intrarea planetei Venus în zodia Gemenilor, în ziua de 9 mai, care îi va feri pe cei născuți în zodia Taurului de exagerări și le va da șansa unor câștiguri (suplimentare) de valoare mică sau medie. În ziua de 14 mai, după un parcurs rapid, de numai cinci luni, prin zodia Vărsătorului, planeta Jupiter va intra în zodia Peștilor și până pe 28 iulie a.c. le va oferi Taurilor șansa de a primi un ajutor esențial, în momente grele, de la unul sau mai mulți prieteni.

Horoscop Minerva 7-9 mai 2021. Sextilul dintre Venus și Neptun aduce dragoste în weekend
Horoscop Urania 8-14 mai Rac

Între 8 și 10 mai, în zorii zilei, provocări ale activităților oficiale sau cu impact asupra notorietății, autorității și exercitării sarcinilor de serviciu ori a funcției pe care o dețin unii Raci. Între 10 mai, după ora 3:47, și 12 mai după-amiaza, în relațiile de prietenie pot interveni secvențe importante care, în mod normal, ar trebui să-i apropie pe nativi de persoanele cu care sunt la începutul unei colaborări sau pe care nu le cunosc suficient de bine. Evenimentele în derulare vor scoate la iveală calitățile, dar și slăbiciunile acelora pe fondul unui context în care jocurile vor fi făcute de Luna Nouă în Taur, din 11 mai, care va deschide porțile spre noi relații după cum altora le va închide posibilitatea să se mențină ca până acum. Surprize din partea celor cu care nativul era obișnuit să relaționeze și în care avea încredere.

Între 12 mai, după ora 15:43, și 14 mai, sectorul lucrurilor ascunse și al motivațiilor secrete ale unor întâmplări, reacții și impresii va fi mai intens decât de obicei. Nativii pot resimți nesiguranță sau instabilitate în gânduri. Trăiri și impulsuri ori nehotărâre cu privire la o decizie pe care trebuie să o ia, dar care se modifică în permanență sub impactul destabilizator al veștilor care vor veni spre ei. În casa a XII-a, din 9 mai, va interveni și planeta Venus.

Până pe 2 iunie, ea le va oferi acestor persoane elan, speranță, încredere sau reechilibrare rapidă după momente de incertitudine sau de derută; opțiuni motivate de informațiile care vor veni spre ei în chip original, dându-le sugestii bune, potrivite, necesare. În ziua de 14 mai, după un parcurs extrem de rapid, de numai cinci luni, prin zodia Vărsătorului, planeta Jupiter va intra în zodia Peștilor. Ea va opera, până pe 28 iulie, în sectorul conștiinței, al aspirațiilor, al planurilor înalte legate de viață, de carieră, de loc în societate sau de realizare de sine.

Horoscop Urania 8-14 mai Leu

Între 8 și 10 mai, în zorii zilei, Leii vor fi obligați să reacționeze și să acționeze destul de repede în fața situațiilor care se vor derula sub ochii lor fără să aibă timpul necesar să le analizeze, pentru că vor trebui să ajungă repede la o concluzie care să fie, totodată, în concordanță și cu convingerile lor; premise stringente care îi pot împinge pe nativi spre atitudini mai puțin utile lor sau neinspirate: înțelegere greșită a lucrurilor, evaluare disproporționată a situației, frica de consecințele insuficient cunoscute, presiunea mediului.

Între 10 mai, după ora 3:47, și 12 mai după-amiaza, sarcinile de serviciu, deciziile delicate, lipsa de susținere a unor colaboratori, contextul șubred din punct de vedere politic, economic, social îi pot face pe nativii care au responsabilități majore, profesionale sau sociale, să amâne o decizie din dorința de a-și consolida opinia. Aceste reticențe vor fi amplificate de efectul Lunii Noi în Taur din 11 mai, care pot alimenta un adevărat blocaj interior.

Între 12 mai, după ora 15:43, și 14 mai, nevoie personală de a se consulta cu prietenii atunci când vor fi nevoiți să se implice în activități cu un grad sporit de vizibilitate publică. Unele inițiative vor debuta sub patronajul fericit sau chiar norocos introdus de planeta Venus, care, în ziua de 9 mai, va intra în zodia Gemenilor și până pe 2 iunie le va scoate nativilor în cale persoane utile, va motiva cunoștințele ocazionale ale acestora să le înlesnească un demers sau să-i susţină într-un proiect. Va urma o perioadă de aproximativ o lună de frumoasă comunicare interumană. În ziua de 14 mai, după un parcurs rapid, de numai cinci luni, prin zodia Vărsătorului, planeta Jupiter va intra în zodia Peștilor și până pe 28 iulie va supraveghea sectorul beneficiilor materiale și/sau financiare, ferind aceste zone de interes de pierderi, de pagube, de abuzuri sau de păcăleli.

Horoscop Cassandra. O poveste secretă de amor în weekend

Citeşte continuarea pe libertatea.ro