Eveniment astral: Neptun iese din retrograd – 6 decembrie 2023. Cum îți va influența viața până în 2 iulie 2024 planeta fanteziilor

Suntem pe cale să începem o călătorie în misterioasele ape ale lui Neptun care iese din retrograd în 6 decembrie 2023. Neptun va rămâne direct până în 2 iulie 2024.

05 dec. 2023, 10:12
Eveniment astral: Neptun iese din retrograd – 6 decembrie 2023. Cum îți va influența viața până în 2 iulie 2024 planeta fanteziilor

Neptun, planeta fanteziei, vindecării și a subconștientului, are modalități de a ne influența care sunt atât de misterioase și vaste în amplitudine. În acest moment, s-ar putea să nu fii conștient de acest tranzit planetar specifică. Cu toate acestea, Neptun exercită o influență asupra fiecăruia dintre noi, indiferent de zodia noastră solară sau de credințele astrologice pe care le avem! Suntem pe cale să începem o călătorie în misterioasele ape ale lui Neptun care iese din retrograd în 6 decembrie 2023. Neptun va rămâne direct până în 2 iulie 2024.

Horoscop decembrie 2023. Aceste 3 zodii vor avea cele mai bune rezultate în luna cadourilor
Neptun direct în Pești 2023
Neptun își va relua mișcarea directă în semnul Peștilor, care este semnul său de domnie. Până pe 2 iulie 2024, Neptun va continua să fie în mișcare directă. În cursul verii, Neptun s-a deplasat în direcție opusă prin constelația Peștilor. Cu toate acestea, va reveni curând la mișcarea sa înainte, ceea ce va avea un impact asupra societății noastre.

Neptun este o planetă care se mișcă lent și este asociată cu generațiile. Este o planetă care simbolizează iluziile, speranțele și fațadele. Neptun, planeta care stăpânește semnul Peștilor, este întotdeauna mai mult decât pare a fi, la fel ca peștii zodiacului, care pot să se schimbe și să se adapteze la mediul lor. Mișcarea retrogradă a lui Neptun nu este similară cu mișcările retrograde ale multor alte planete, în ciuda faptului că retrogradările sunt adesea criticate.

Importanța lui Neptun Direct 2023
Este foarte probabil ca Neptun să ne fi oferit realități dure și poziții realiste în timp ce era retrograd, curățând astfel orice gândire iluzorie pe care am fi putut-o îmbrățișa la începutul anului 2023. Odată cu staționarea directă a lui Neptun, va deveni posibil ca oamenii să experimenteze din nou visarea intuitivă și fantezia în viețile lor. Cu toate acestea, există mai mult în această tranzitare decât se vede la prima vedere, deoarece planeta Neptun este, de asemenea, asociată cu înșelarea și evadarea.

Datorită mișcării lente a lui Neptun, a durat ceva timp pentru fiecare semn zodiacal să își dea seama de iluziile și fațadele prezente în viețile lor în timp ce era retrograd. Va fi ca și cum visele se împlinesc din nou odată cu staționarea directă a lui Neptun. Pe de altă parte, timpul de trezire petrecut în timpul retrogradării lui Neptun ar trebui să ne fi educat pe fiecare dintre noi cu privire la puterea potențial dăunătoare pe care o dețin propriile noastre iluzii!

Horoscop BANI si SUCCES 5-10 decembrie 2023. Oportunităţi majore pentru zodii, magnet financiar de Moş Nicolae

Până la începutul anului 2026, Neptun va fi în semnul Peștilor. Acesta este o poziție puternică pentru Neptun, rezultând în compasiune, înțelegere și posibilitatea unor experiențe noi. La fel ca Peștii zodiacului, care uneori pot părea alunecoși sau evazivi, Neptun poate părea uneori la fel de eluziv pe cât este imaginativ.

Neptun Direct 2023 pentru zodii
În ce fel va influența Neptun direct visele tale și stilul tău de viață? Mai jos găsești horoscoapele pentru fiecare semn zodiacal, astfel încât să poți naviga cât mai eficient prin apele lui Neptun, adesea înțelese greșit!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Capacitatea de a fi inspirat îți va reveni, dragă Berbec. Este posibil să experimentezi o senzație de ușurință și energie în jurul spiritualității și credințelor tale când Neptun este în mișcare directă. În loc să te retragi în tine, așa cum ai simțit nevoia să faci în timpul acestui sezon retrograd, ar trebui să fii mai deschis să împărtășești ceea ce crezi. Vorbești cu un nivel de convingere de neegalat de majoritatea celorlalte semne zodiacale. Dă-ți visele o șansă să iasă la suprafață!

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Tu, dragă Taur, ai putut să identifici cine sunt cei mai devotați prieteni ai tăi în timpul retrogradării lui Neptun. Această tranzitare nu numai că îți va aduce o capacitate indulgentă de socializare, dar te va și asigura că socializezi cu compasiune. Ai grijă să petreci timp cu oamenii care susțin aspirațiile tale. Este întotdeauna benefic pentru natura ta practică și de încredere să te dedai la puțină fantezie sănătoasă.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Dragă Gemeni, staționarea directă a lui Neptun va avea un impact asupra vieții tale profesionale și a obiectivelor tale. Este posibil să simți impulsul de a reveni la modul tău haotic și spontan, în special în ceea ce privește programul tău, pe măsură ce fanteziile tale încep să pătrundă în realitate. Cu toate acestea, rezistă tentației de a ceda acestor energii fluide și în schimbătoare. Dacă nu te lași distras de lucrurile care par prea bune pentru a fi adevărate, ai capacitatea de a-ți îmbunătăți viața profesională.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.