Eveniment caritabil pentru copii la Festivalul de la Cannes

Zeci de vedete s-au reunit La Gala CINÉMOI ca să ajute la strângerea de fonduri destinate copiilor. Printre cei invitați s-au numărat Ashlee Simpson și Evan Ross, dar și fotomodelul Victoria Silvstedt, care a avut un mesaj exclusiv pentru telespectatorii România TV.

RomaniaTV.net
18 mai 2019, 06:09
Eveniment caritabil pentru copii la Festivalul de la Cannes

Vedetele prezente la Festivalul de la Cannes au participat la un eveniment de caritate în care industria modei și industria filmului au făcut front comun. Totul, cu scopul de a strânge bani pentru copiii săraci.

Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Ashlee Simpson și Evan Ross, dar și designeri celebri care și-au prezentat ultimele colecții. Nu a lipsit nici fotomodelul și omul de televiziune Victoria Silvstedt care a acordat un interviu în exclusivitate pentru România TV.

„Cred că fashionul și filmele, puterea Festivalului de la Cannes, este doar o modalitate de a da ceva la schimb pentru că în definitiv în viață este vorba despre a dărui și a primi. Și cred că este un moment frumos în cadrul Festivalului să dăruim ceva”, a spus Victoria Silvstedt.

Înainte de evenimentul caritabil, Elton John și Taron Egerton au pășit pe covorul roșu alături de echipa de regizori și producători ai filmului Rocketman, pentru premiera peliculei biografice a artistului.