Eveniment EXTREM de rar: Conjunctia Jupiter-Neptun 2022. Se deschide usa catre o noua realitate!

Jupiter si Neptun se aliniaza pe cerurile noastre cosmice la fiecare 13 ani sau cam asa ceva, dar aceasta este prima data cand se intalnesc in Pesti in peste 166 de ani.

08 apr. 2022, 15:39
Eveniment EXTREM de rar: Conjunctia Jupiter-Neptun 2022. Se deschide usa catre o noua realitate!

Conjunctia Jupiter-Neptun 2022. Acum 166 de ani, Jupiter si Neptun s-au reunit in semnul Pestilor. In acelasi an, a fost descoperita accidental o noua modalitate de vopsire sintetica a textilelor si a deschis usa oamenilor de toate statusurile socioeconomice sa aiba acces la haine viu colorate. Pentru prima data, hainele colorate nu erau doar pentru cei ultrabogati, ci puteau fi ceva visat de toata lumea. Luati in considerare frumusetea, uimirea, inspiratia care a venit pentru oameni cand au putut sa iasa pe usa si sa-i vada pe toti purtand nuante de culori vibrante pentru prima data.

Horoscop weekend 8-10 aprilie 2022. Se lasa cu multe distractii la sfarsitul saptamanii
Acesta este tipul de inspiratie pe care Jupiter si Neptun il pot aduce si, pe masura ce se vor reuni in Pesti pe 12 aprilie 2022, cine stie ce creatii si perspective noi vor debloca.
Jupiter si Neptun se aliniaza pe cerurile noastre cosmice la fiecare 13 ani sau cam asa ceva, dar aceasta este prima data cand se intalnesc in Pesti in peste 166 de ani. Intalnirea lor in Pesti este, fara indoiala, cea mai intensa combinatie energetica, deoarece Jupiter este considerat conducatorul antic al Pestilor, iar Neptun este considerat conducatorul modern.

Deoarece Jupiter si Neptun au amandoi cordoane energetice puternice atunci cand se deplaseaza prin Pesti, ne permite sa valorificam intregul potential al acestei energii.

Alaturi de revolutiile in frumusete, arta si moda, Neptun si Jupiter care se unesc, pot inspira noi forme de mass-media si miscari in cinematografie, fotografie si muzica. Este o energie extrem de creativa care ridica valul, permitandu-ne sa vedem sau sa realizam lucruri pe care nu le puteam face inainte.

Horoscop primavara 2022: cele 6 zodii care isi vor gasi fericirea
Conjunctia Jupiter Neptun in Pesti deschide usa catre taramurile ascunse, catre puncte de vedere care au existat doar in umbra sau sub suprafata. Aceasta combinatie de energie este, de asemenea, o semnatura clasica pentru trezirea spirituala.

Toate lucrurile din domeniul spiritual se pot extinde, inflori si creste sub aceasta energie. Ne-am putea gasi chiar explorand noi intelegeri ale vietii dincolo de viata sau conexiunile cu fiinte din alta lume.

Sub aceasta energie, putem simti dorinta de a crea conexiuni spirituale mai profunde si acea flacara divina interioara care traieste in interior, ne poate chema din ce in ce mai mult.
La vibratia sa cea mai inalta, Neptun este planeta iubirii neconditionate, iar Jupiter este planeta expansiunii. Pe masura ce isi unesc fortele, ne putem aminti de conexiunea noastra unii cu altii si de iubirea care curge in interiorul si in jurul fiecaruia dintre noi. In loc sa vedem diviziune, putem vedea ca suntem conectati, ca toti meritam dragoste si ca separarea este doar o iluzie.

Sub aceasta energie, Universul va oferi valuri de energie care sustin unitatea, unirea si imbunatatirea vietii pe aceasta planeta pentru toti.

In timp ce Jupiter si Neptun care se unesc, ofera vibratii frumoase, ele pot declansa si evenimente in jurul apei, cum ar fi inundatiile si problemele de alimentare cu apa.

Apa este, de asemenea, un simbol al emotiilor noastre colective, asa ca, odata cu unirea Neptun si Jupiter, poate exista o crestere a aurei emotionale a planetei.
Ca si colectiv, s-ar putea sa ne trezim ca avem de-a face cu ceva care declanseaza un raspuns emotional ridicat sau pur si simplu putem descoperi ca energiile emotionale, psihice deja prezente ale planetei sunt gata sa fie curatate si purificate.

Vindecatorii, parapsihologii, creatorii si profesorii spirituali sunt probabil la mare cautare sub aceasta energie. Daca aceasta este chemarea ta, s-ar putea sa gasesti darurile tale trezite sub aceasta energie. Daca inca nu ai pasit in aceasta chemare, aceste energii te pot face sa ignori cu greu.

Neptun domneste si asupra fugii de realitate, asa ca am putea observa o crestere a consumului de droguri si a altor lucruri care sunt folosite pentru a evada din realitate. Neptun poate crea, de asemenea, ceata si iluzie, facandu-ne sa vedem adevarul cu greu sau sa stim cu greutate pe ce cale dorim sa o luam.

Sub aceasta energie, ne poate fi greu sa ne impamantam sau sa stim unde ne aflam. Ne poate fi greu sa ne luam angajamente, sa luam decizii sau sa gasim toate informatiile de care avem nevoie pentru securitate si confort.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.