Horoscop weekend 8-10 aprilie 2022. Se lasa cu multe distractii la sfarsitul saptamanii

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 8-10 aprilie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat Luna in Leu care aduce mereu note “glamour”. Ce te face sa stralucesti? Ce iti face bine la suflet? Mergi in acea directie pentru a avea un weekend linistit si relaxant.

07 apr. 2022, 23:43
Horoscop weekend 8-10 aprilie 2022. Se lasa cu multe distractii la sfarsitul saptamanii

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Astazi, spiritul tau este pasional si indaratnic si nu doreste sa cedeze niciun fel de control. Dar poate nici nu este nevoie. Daca tot detii controlul, profita de ocazie pentru a imprastia iubire si fericire printre ceilalti si vei primi inapoi inzecit acelasi lucru. Incearca sa mai adaugi culori in viata ta obsedata de munca si colorata in alb si negru, poate facand scurte calatorii de o zi sau jumatate de zi macar.

Horoscop primavara 2022: cele 6 zodii care isi vor gasi fericirea
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Astazi esti inclinat si dornic sa fii atent la detalii. Poti fi implicat in planificarea in detaliu de proiecte si vei fi foarte meticulos in aceasta privinta. Te simti harnic si acest lucru se reflecta in ceea ce faci. Vei si primi laude pentru harnicia ta. Un flux de creativitate iti va marca toate aspectele zilei.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Azi ai nevoie de o atitudine smerita in cercul tau de prieteni si cunostinte. Poate ca in ultima vreme ai fost mai arogant fara sa iti dai seama de asta. Asadar, acum e un moment bun sa incepi sa iti analizezi ultimele activitati in loc sa ii tot critici pe altii. Este o oportunitate rara de introspectie pentru tine si ar trebui sa profiti de aceasta stare de reflectare pentru a te apropia mai mult de tine.

HOROSCOP special 2022. Care e păcatul tău în funcție de zodie! Iată la ce trebuie să ai mare grijă!
Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Astazi se anunta a fi o zi plina de suprize placute. Acestea ar trebui sa iti spulbere punctele de vedere pesimiste si sa vezi viata dintr-o perspectiva mult mai pozitiva. In schimb, vei primi de la astre curajul de a lansa noi planuri si idei la care inainte nici nu indrazneai sa te gandesti, de teama esecului.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Azi se poate lasa cu o calatorie spontana, plina de aventuri si adrenalina. Poate avea loc chiar in oras sau in afara sa. Ideea insa nu e atat unde te duci ci cat de multa distractie poti simti cu aceasta ocazie. Azi iti poti regla si unele diferende cu cineva apropiat de inima ta. Ceva a baltit intre voi in ultimul timp dar daca stati fata in fata si va lamuriti, orice a fost ramane in trecut.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro