Eveniment oribil în București: copilă de 13 ani, umilită și bătută cu bestialitate de alte trei adolescente. Mama victimei a fost amenințată

Eveniment șocant într-un parc din București. O fată de 13 ani a fost bătută cu bestialitate de mai mulți adolescenți. Victima a ajuns pe patul de spital. 

07 iul. 2023, 23:52
Eveniment oribil în București: copilă de 13 ani, umilită și bătută cu bestialitate de alte trei adolescente. Mama victimei a fost amenințată

O tânără de 13 ani a fost bătută cu bestialitate vineri, 7 iulie, în Parcul Ior din București (Sectorul 3), de trei fete de vârste apropiate.

Cea care i-a acordat primul ajutor a fost chiar mama fetei, care este asistentă la Ambulanța din București. Fata a fost internată la Spitalul Grigore Alexandrescu, cu mai multe răni pe corp și cu fractură nazală.

Victima a fost operată, de urgență.

„Cum am putut… I-am toaletat plăgile, am pansat-o și am adus-o într-o cameră de gardă de spital de urgență. Nu știu ce ceartă au avut, nu am investigat, nu am avut timp, au scos-o din casă ca să o prindă în parc.

Erau cel puțin 20 de copii, băieții făcuseră cerc în jurul lor și fetele o băteau. Au pus-o în genunchi, să o umilească și să le pupe mâinile, un copil de 13 ani, cu ce traumă poate rămâne?”, a declarat mama copilei, potrivit Știrile ProTV.

Mama fetei bătute, în stare de șoc

Mai mult, tinerele agresive au filmat totul și au distribuit imaginile pe internet. Agresoarele au amenințat-o chiar și pe mama victimei.

„Au târât-o pe jos, în genunchi, i-au dat apă să bea, că leșina copilul pe stradă, i-au pus gheață, starea psihică a copilului meu este la pământ, nu mai vrea să stea singură în casă, eu am primit telefoane de amenințare că vor veni și ne vor tăia”, a mai declarat mama fetei.

Evenimentul violent nu a fost observat de niciun echipaj al Poliției Locale, deși a avut loc în jurul orei 15:00, pe o alee principală din parcul bucureștean.

Adolescentele agresive au fost identificate de polițiștii Secției 12, care au deschis un dosar penal pentru loviri și violențe. La secție au fost chemați și părinții fetelor vinovate. Pentru că sunt minore, va fi deschisă și o anchetă socială de DGASPC.