Ramona Olaru și Cuza, replici dure în direct. Dani Oțil a intervenit de urgență: „Ajunge!”

Ramona Olaru și Cuza, replici dure în direct. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care s-a încheiat în urmă cu doi ani și nu în termeni foarte amiabili. Însă, sunt nevoiți să se întâlnească des pe platourile de filmare ale emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, acolo unde sunt colegi.

06 iul. 2023, 15:09
Ramona Olaru și Cuza, replici dure în direct. Dani Oțil a intervenit de urgență: „Ajunge!”
Ramona Olaru și Cuza, replici dure în direct

Ramona Olaru și Cuza, replici dure în direct. Recent, cei doi au avut un schimb de replici în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1. Ei nu s-au putut abține, și fiecare dintre ei au avut câte ceva de spus unul la adresa celuilalt. Dani Oțil a intervenit de urgență în discuția lor și a încercat să liniștească apele.

Citește și: Ramona Olaru este din nou singură. La ce teste îşi supune iubiţii: „Te pup, pa pa, fiecare cu viața lui”

Ramona Olaru și Cuza, replici dure în direct

Dragoș Buzzi, coach de dezvoltare personală a fost invitat în emisiune, iar acesta i-a rugat pe Ramona și Cuza să îl ajute într-un exercitiu prin care acesta le arăta cum ar trebui colegii de muncă să își dea feedback unul altuia.

În același timp, Dani Oțil a încercat să oprească această discuție. „Nu, stop, trebuie să vorbim noi ca băieții, nu știu dacă știi substratul”, a spus Dani Oțil. „Au ceva, s-a întâmplat ceva? Dacă vreodată n-a fost bine ceva, acum e momentul!”, a adăugat Dragoș Buzzi.

Deși Dani Oțil a încercat să oprească ceea ce urma să se întâmple, Ramona Olaru și Cuza au profitat de ocazia și și-au reproșat lucruri. Asistenta Tv i-a spus fostului iubit că rămâne fără energie atunci când vorbește cu invitatii din platou, făcând o remarcă la adresa stilului său vestimentar.

Huh, că mă luau transpirațiile! Pot să încep eu? Profesional, aici, la locul de muncă. Mi-ar plăcea, în anumite momente foarte importante, când vorbim cu anumiți invitați, să nu îți mai scadă energia. Și în alte dăți mi-ar plăcea să nu mai porți flanele găurite”.

În același timp, Dani Oțil a intervenit pentru a pune capăt discuției. „Ajunge„. Cuza nu a renunțat și i-a spus Ramonei Olaru că devine serioasă în dialogul cu persoanele din platou. „Mi-ar plăcea că atunci când sunt subiecte serioase și ești pusă față în față cu invitatul, să nu devii și tu la fel de serioasă precum e invitatul, să-ți păstrezi energia ta!”, i-a spus Cuza fostei sale iubite.