Evenimente astrologice decembrie 2023. Atenție, urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! 

Mercur se mișcă înapoi pentru tot restul lunii până în prima zi din 2024. Startul este în Capricorn, ceea ce te poate face să simți că te întorci în timp sau să întâmpini obstacole în urmărirea obiectivelor tale.

29 nov. 2023, 11:32
Evenimente astrologice decembrie 2023. Atenție, urmează ultimul Mercur retrograd din acest an! 

Evenimente astrologice decembrie 2023. Luna decembrie 2023 începe și se încheie în forță. Nici că se putea un final de an altfel decât va fi acesta. Acest calendar astrologic detaliază aspecte astrologice majore pentru luna decembrie! Vei găsi principalele tranzite planetare, precum și semnificația acestora. Să începem!

1 decembrie 2023: Mercur intră în Capricorn
Cu Mercur în Capricorn poate apărea o concentrare mai mare asupra planurilor și obiectivelor tale pe termen lung, iar tu ai putea dori să lucrezi la ele.

Horoscop decembrie 2023: zodiile care scapă de problemele din trecut și sunt protejate de Dumnezeu la final de an

Evenimente astrologice decembrie 2023. 4 decembrie 2023: Venus intră în Scorpion
Pasiunea poate crește în relații grație intrării lui Venus în Scorpion. Iar tu poți lucra pentru a îmbunătăți intimitatea cu cei apropiați. Poate că nu vei avea răbdare pentru superficialități și vei căuta conexiuni intense.

6 decembrie 2023: Neptun direct în Pești
Odată cu încheierea mișcării retrograde a lui Neptun în Pești, unele dintre energiile neclare care au dominat ultima perioadă vor începe să se diminueze. Poți obține o vedere clară asupra a ceea ce ai pierdut și acționa în consecință.

Horoscopul iernii 2023-2024. Urania face previziuni despre bani, carieră, sănătate, dragoste

12 decembrie 2023: Luna Nouă în Săgetător
Luna Nouă în Săgetător poate fi un moment excelent pentru idei mari, proiecte ample și noi aventuri care îți extind viața în noi moduri. Optimismul poate fi ridicat, dar cu schimbarea evenimentelor din ziua următoare, poți amâna orice nou început sau poți concentra asupra unui lucru pe care îl poți realiza rapid.

13 decembrie 2023: Mercur intră în retrograd în Capricorn
Mercur se mișcă înapoi pentru tot restul lunii până în prima zi din 2024. Startul este în Capricorn, ceea ce te poate face să simți că te întorci în timp sau să întâmpini obstacole în urmărirea obiectivelor tale. Poate fi nevoie să reiei vechile obiective și să ai răbdare cu cele noi.

Evenimente astrologice decembrie 2023. 21 decembrie 2023: Soarele intră în Capricorn
Ambiția, direcția și obiectivele pot fi principalele focusuri în timpul sezonului Capricorn, cu toate acestea, cu Mercur, de asemenea, retrograd, poate dori să te concentrezi pe obiectivele și ambițiile vechi. Oferă-ți un timp să intri pe calea cea bună.

Zodiac chinezesc decembrie 2023. Anca Dimancea: „Apa Yin creează probleme care să erupă, dar trei zodii sunt lovite de Zen”

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.