Evenimente astrologice IANUARIE 2021. Ce ne aduc ultimele Sărbători de iarnă

Daca in prima parte a lunii ne obisnuim cu energia Varsatorului, in a doua parte a lunii lucrurile incep sa se agite.

30 dec. 2020, 09:49
Evenimente astrologice IANUARIE 2021. Ce ne aduc ultimele Sărbători de iarnă

Evenimente astrologice IANUARIE 2021. Incepe prima luna a anului 2021, an pe care cu totii l-am asteptat cu nerabdare. Tumultosul an 2020 ne-a facut sa speram ca va trece rapid, iar 2021 este privit precum un colac de salvare. Ramane de vazut daca va fi asa sau nu.

Daca in prima parte a lunii ne obisnuim cu energia Varsatorului, in a doua parte a lunii lucrurile incep sa se agite. De fiecare data cand te confrunti cu ceva pune-ti aceasta intrebare: „Ce ar face cea mai buna parte din mine in aceasta situatie?”

Evenimente astrologice IANUARIE 2021.

1 ianuarie 2021 – Conjunctie Venus-Nodul Sud
Inca din prima zi a lunii, Venus face conjunctie cu Nodul Sud in Sagetator. Se simte deja nostalgia asociata acestui tranzit. Chiar daca suntem in prima zi din prima luna a noului an, inca mai tragem dupa noi chestiuni din trecut. Iar acum este momentul sa vezi ce se poate face in acest sens.

5 ianuarie 2021 – Conjunctie Mercur-Pluto
In a cincea zi a lui ianuarie, Mercur face conjunctie cu Pluto in Capricorn. Acest tranzit activeaza intelectul si conversatiile menite sa creasca increderea in tine si in cei din jur. Mintea devine mai ascutita si te poti concentra mai usor decat de obicei. Ai puterea de a trece acum de tot ce este neesential pentru a ajunge in profunzimea unor situatii.

7 ianuarie 2021 – Marte intra in Taur
In sfarsit! In 7 ianuarie, dupa 6 luni (cea mai lunga perioada) Marte paraseste Berbecul pentru a intra in Taur. Indiferent cat de bine s-ar fi simtit Marte la el acasa, in Berbec, ce e prea mult strica! Cum va fi Marte in Taur? Nu asa bland cum ne-am gandi noi. Cel putin nu la inceput. Uranus este in Taur, iar conjunct tia dintre Marte si Uranus se va simti intense. De fapt, foarte intense!

Horoscop ianuarie 2021 cu Adrian Bunea. Tranzitul nefavorabil al planetei Jupiter influenţează puternic mai multe sectoare de viaţă ale nativilor
9 ianuarie 2021 – Mercur intra in Varsator, Venus intra in Capricorn
Doua planete isi schimba zodia in 9 ianuarie. Mercur intra in Varsator, acolo unde il asteapta Saturn si Jupiter. Iar Venus intra in Capricorn. Despre ce va fi tranzitul lor prin aceste zodii? Despre progres, despre idei revolutionare, pe baza unui fundament profund conservator. In urmatoarele saptamani se va resimti o „lupta” intre vechi si nou.

10-12 ianuarie 2021 – Conjunctie Mercur-Saturn-Jupiter
Dupa cum spuneam, Mercur este asteptat de gigantii cerului – Saturn si Jupiter – pentru o conjunctie de zile mari. Urmariti si combinatia numerologica puternica: 12-01-2021. Mercur, planeta intelectului, ne va ajuta sa intelegem agenda completa pe care Saturn si Jupiter o au in Varsator. Te poti astepta la vesti noi, anunturi importante.

Evenimente astrologice IANUARIE 2021. Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...