Evenimente astrologice IANUARIE 2022. Ce aduce prima luna a anului pentru fiecare

Soarele este in legatura cu neobositul Uranus, iar acest duet planetar va "electriza" Luna noua din 2 ianuarie.

28 dec. 2021, 14:27
Evenimente astrologice IANUARIE 2022. Ce aduce prima luna a anului pentru fiecare

Evenimente astrologice IANUARIE 2022.

Incepe prima luna a anului 2022, an pe care cu totii l-am asteptat cu nerabdare. Dupa tumultosul an 2020, ne asteptam ca 2021 sa fie colacul de salvare. N-a fost tocmai asa. Drept pentru care ne gandim la 2022 ca la urmatoarea portita de scapare. Ramane de vazut daca va fi asa sau nu.

Energia Capricornului
Ca la fiecare inceput de an, Soarele este in Capricorn. Dar in acest inceput de an, nu doar Soarele este aici. Venus este in Capricorn, Pluto este in Capricorn, la fel si Mercur. Capricornul este al zecelea semn al zodiacului, este guvernat de elemental Pamant si de planeta stabilitatii Saturn.

Horoscop Sărbători 2021. Ce zodii termină anul „en fanfare”
Soarele este, de asemenea, in legatura cu neobositul Uranus, iar acest duet planetar va „electriza” Luna noua din 2 ianuarie. Este momentul, asadar, daca nu ai facut-o deja, sa iti setezi intentiile pentru noul an.

Evenimente astrologice IANUARIE 2022. Mercur – primul retrograd
Tine cont si de faptul ca nu peste multa vreme Mercur va intra in miscare retrograda (14 ianuarie) din zodia Varsator (in care va intra din 2 ianuarie), inapoi in Capricorn (din 26 ianuarie). Atunci cand va veni vorba despre abordarea lucrurilor intr-o nota proaspata va trebui sa te concentrezi foarte bine asupra resurselor. Va trebui sa fii mai flexibil, sa experimentezi mai mult, sa gasesti o strategie perfecta pentru progres. Saturn este in Varsator (asa cum a fost si mare parte din anul trecut) si il incadreaza pe Uranus (coregent al Varsatorului), asa ca este foarte importanta echilibrarea celor mai mari sperante cu realitatea financiara a momentului.

Horoscop 2022. Zodii care nu se vor îmbolnăvi deloc anul viitor. Aceşti nativi vor avea cel mai rezistent sistem imunitar
Venus – retrograd deja
Venus este deja in miscare retrograda (din decembrie 2021) si foarte aproape de Pluto. Planeta relatiilor aproape de profundul Pluto aduce ganduri serioase legate de stabilitate si securitate in relatii, indiferent daca vorbim de relatii profesionale sau amoroase. Venus este si despre bani, stil, iar caracteristicile de Pamant ale Capricornului se pot reflecta in alegerile facute, mai ales ca se aproapie perioada soldurilor din ianuarie. Nu este de neglijat nici legatura dintre Venus si visatorul Neptun. Iubirea apare in cea mai pura forma, avand dimensiuni spirituala si vindecatoare. Totodata, devii si mai indraznet, mai doritor de senzatii tari, astfel incat relatia sa aiba parte si de putine condimente, mai ales daca este una de lunga durata.

Asadar, ianuarie are un urias potential de schimbare a relatiilor amoroase care capata mai multa profunzime, mai multa concentrare dar si mai multa pasiune.

Evenimente astrologice IANUARIE 2022. Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.