Evenimente astrologice mai 2023. Punct de cotitură, două retrograde puternice în Portalul eclipselor

Mercur și Pluto vor fi, de asemenea, retrograde pentru cea mai mare parte a lunii, indicând un moment de reflecție.

26 apr. 2023, 06:45
Evenimente astrologice mai 2023. Punct de cotitură, două retrograde puternice în Portalul eclipselor

Evenimente astrologice mai 2023. Începem luna mai 2023 scufundați în adâncurile Portalului Eclipsei. Eclipsele sunt o perioadă extrem de transformatoare, ceea ce înseamnă o trecere de la un capitol al vieții noastre la altul.

Mercur și Pluto vor fi, de asemenea, retrograde pentru cea mai mare parte a lunii, indicând un moment de reflecție. Având aceste două retrograde puternice care au loc în timpul Portalului Eclipsei, se simte ca un semnal din partea Universului de a intra în interior, de a încetini și de a digera și integra cu adevărat energiile care se desfășoară.

Jupiter se mută  din Berbecul de foc, în Taur cu picioarele pe pământ.
Jupiter petrece aproximativ 12 luni în fiecare semn zodiacal, așa că se spune că mișcarea sa oglindește tema anului următor. Jupiter în Taur este pregătit să pună în lumină finanțele noastre, industria financiară și sentimentele noastre de valoare de sine. Taurul este, de asemenea, un semn legat de răsfăț, abundență și creștere constantă. Întrucât Jupiter este cunoscut drept planeta expansiunii, toate aceste teme pot fi amplificate în cadrul acestei noi poziții.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Cum ne afectează conjuncția dintre Mercur retrograd şi Uranus
Luna se încheie cu portalul magic Silver Gate, care este activat de Soare în aliniament cu Steaua Regală, Aldebaran.
Aldebaran este asociat cu inteligența și mintea noastră superioară. Poate supraalimenta al treilea ochi și ne poate ajuta să descarcăm informații noi. De asemenea, se crede că Aldebaran este punctul final de oprire pentru sufletele care intră în noua lor reîncarnare pe Pământ.

Mai 2023 este o lună puternică și probabil va fi un punct de cotitură pentru mulți dintre noi. Ascultă și ai încredere în intuiția ta. Permite-i să fie ghid pe măsură ce treci prin ceea ce aduce luna mai. O mantră puternică cu care poți lucra este „Am încredere în mine.”

Iată, pe larg, ce evenimente astrologice are luna mai 2023
Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai 2023
Pluto intră retrograd o dată pe an. Dar acest retrograd este semnificativ deoarece este primul retrograd pe care îl face Pluto în Vărsător după mai bine de 200 de ani. Pluto a intrat în Vărsător la începutul acestui an, dar va reveni în cele din urmă în Capricorn pe 11 iunie. Pe măsură ce Pluto face primul său retrograd prin Vărsător, este probabil să îl vedem amplificate temele pe care planeta morții și a renașterii le are în Vărsător. La nivel global, am putea vedea un reflector asupra companiilor de tehnologie, precum și probleme legate de monedă, bani și putere. La nivel personal, retrogradul lui Pluto va fi foarte subtil și va aborda cu blândețe problemele care trebuie să iasă din umbră și să iasă în lumină. Puteți afla mai multe despre Pluto în Vărsător aici.

Mercur retrograd în conjuncție cu Soarele – 1 mai 2023
Aceasta este o zi de putere în ciclul Mercur retrograd, în care pot fi dezvăluite noi perspective, fapte și informații. În acest moment dobândim o nouă claritate cu privire la ceea ce Mercur, planeta comunicării, încearcă să ne spună. Pentru a te ghida în acest sens, ai aici câteva informații de preț.

Horoscop Mihai Voropchievici. Triada de aur a semnelor astrale
Eclipsă de Lună plină în Scorpion – 5 mai 2023
Acesta este evenimentul remarcabil al lunii! Eclipsa de Lună plină în Scorpion deține niște energii puternice și poate declanșa sentimente și emoții mai profunde. În această perioadă, s-ar putea să ne simțim foarte sensibili sau starea noastră emoțională s-ar putea accentua. Gânduri mai profunde pot apărea din subconștientul nostru, ghidându-ne să curățăm, să eliberăm sau să lucrăm cu orice a apărut. Unul dintre cuvintele cheie din jurul acestei Eclipse este închiderea. Eeste posibil ca ceva deranjant să ajungă la o soluție. Energia transformatoare este, de asemenea, intensificată în această perioadă, subțiind vălul, aducând schimbare și permițându-ne să accesăm tărâmuri mai înalte cu mai multă ușurință. Rămâi pe fază pentru mai multe informații despre acest eveniment cosmic incredibil!

Venus intră în Rac – 7 mai 2023
Pregătește-te să-ți porți inima pe mânecă. Venus iese din Gemeni și înoată în Racul cel blând din 7 mai. Planeta echilibrului și a romantismului este cunoscută pentru influența amoroasă din viața noastră și, precum și pentru modul în care traducem afecțiunea, sau ne exprimăm frumusețea interioară. Între timp, cele mai semnificative trăsături ale Racului includ a fi fluid, sensibil și loial. Așa că atunci când Venus călătorește în semnul spațiului inimii „crabului”, tinde să ne facă mai sentimentali, empatici și poate chiar puțin doritori când vine vorba de cei dragi nostri.

Venus nu este doar despre dragoste romantică. Planeta se referă la plăcere. Așa că, deși are un cuvânt de spus în ceea ce privește îndrăgostirile și relațiile tale, ea îți guvernează, de asemenea, valorile, gustul personal, pasiunile, modul în care cheltuiești banii și exprimi dorințele. Așa că merită să fii cu ochii pe mișcările lui Venus, pentru că fiecare schimbare poate marca o schimbare în exprimarea ta de sine, precum și în viața ta amoroasă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.