Horoscop Mihai Voropchievici. Triada de aur a semnelor astrale

În zodiacul european, există doar patru elemente, mai puțin metalul și lemnul pe care le regăsim în cel chinezesc. Noi avem patru triade zodiacale cu plusuri și minusuri.

24 apr. 2023, 09:51
Horoscop Mihai Voropchievici. Triada de aur a semnelor astrale

Horoscop Mihai Voropchievici: Maestrul runelor a explicat, pentru FANATIK, de câte tipuri sunt zodiile, de fapt. De multe ori am auzit vorbindu-se despre zodiile de foc, de aer sau de apă. Descoperă câteva lucruri pe care nu le știai despre semnul tău zodiacal!

Horoscop Mihai Voropchievici: De ce zodiacul caldeian sau european are doar patru elemente și de ce cel chinezesc are cinci? Chinezii folosesc cele cinci elemente: MALFP, adică metal, apă, lemn, foc și pământ. Ei au o filozofie foarte interesantă. Pentru că metalul sălășluiește în pământ, dar ca pământul să fie fertil, trebuie stropit de apă, dar apa nu dă voie pământului să se pârjolească, doar că focul ajută metalul să se topească. Interesant, nu?

De pildă, fiecare nativ din Șobolan va avea cinci tipologii de Șobolan, unul de apă, de foc, de lemn sau de pământ. Când e an de metal, se va întinde zodia respectivă pe parcursul unui an. Șobolanul se mai întâlnește cu zodia lui o dat în viață, la 60 de ani.

Cele mai norocoase 3 zodii în dragoste la început de săptămână
În zodiacul european, există doar patru elemente, mai puțin metalul și lemnul pe care le regăsim în cel chinezesc. Noi avem patru triade zodiacale cu plusuri și minusuri.

Zodiile de foc: plusuri și minusuri
Avem semne de foc, zodii de pământ, semne de aer și zodiile de apă. Zodiile de foc sunt Berbecul, Leul și Săgetătorul. Ele sunt caracterizate de ambiție, dorința de a deschide drumuri. Sunt zodii curioase și sunt aplecate spre cercetare.

Punctele forte ale semnelor de foc sunt curajul, dinamismul și entuziasmul. Punctele cu minus sunt agresivitatea, repezeala, graba în a lua decizii și dificultatea de a rămâne constanți în deciziile luate.

Mergem la zodiile de pământ: Taur, Fecioară, Capricorn. Este triada celor care mișcă mai ușurel, dar o fac cu eficiență. Puncte forte: încăpățânare pentru atingerea scopului, forță de muncă fantastică și realism. Când veniți în contact cu o zodie de pământ, aveți senzația că v-ați lipit de un zid.

Ele nu vor face ce vrei tu. Punctele cu minus: unidirecționalitatea. Nu acceptă compromisuri. Nu vor să fie limitați, îngrădiți, să li se interzică tot ce vor să facă singuri. Dau dovadă de încăpățânare ieșită din comun.

Norocul în funcţie de ziua în care te-ai născut. Mihai Voropchievici. „Ghinionul nu se lipește niciodată de acești nativi”

Semnele de aer sunt vizionare
Horoscop Mihai Voropchievici. Ne mutăm la triada semnelor de aer. Este o triadă volatilă și importantă, compusă din Gemeni, Balanță și Vărsător. E triada gânditorului, a mentalistului, a mentalului total, care construiește idei pe care alte semne le vor pune în practică. Lucrează fantastic de bine cu semnele de pământ, care au pragmatismul și forța în a executa lucruri. Nu de multe ori, zodiile de aer pot face parteneriate strălucite cu semnele de foc.

Reprezentanții acestor triade nu sunt executanți, ci vizionarii, cei care planifică, organizează, au curajul de a vedea dincolo de aparențe. Sunt oamenii care pot aduce viitorul în prezent. Nu de multe ori, în aceste semne de aer, se întâlnesc nu clarvăzătorii de duzină, ci aceia de marcă.

Horoscop Mihai Voropchievici: Ce minusuri au Gemenii, Vărsătorii și Balanțele?
Punctele forte ale zodiilor de aer sunt imaginația, creativitatea, comunicarea, puterea de negociere și puterea de a media conflicte. În această triadă se nasc de obicei politicienii de marcă. Punctele mai puțin plăcute: nu sunt bun executanți, nu suportă să fie băgați în grupuri care acționează la comandă.

Nu suportă autoritatea altora și nu acceptă sclavagismul, servilismul. Sunt superficiali de multe ori și din cauza asta nu sunt buni executanți. Uneori, fac promisiuni pe care nu le pot ține. De dragul armoniei, pot să facă și niște compromisuri, dar nu din cele neonorante.

Horoscop Mihai Voropchievici. Triada de apă e formată din Rac, Scorpion și Pești. Este triada empatică, emoțională, cea care simte, care percepe, care se gândește cum reacționează ceilalți și cum pot folosi în beneficiul lor reacția oamenilor. Sunt un pic profitori. Punctele lor forte sunt clarviziunea, intuiția, sensibilitatea și abilitatea de a vedea dincolo de măștile oamenilor. Pe un astfel de nativ n-ai să-l poți minți niciodată.

Punctele negative: impresionabili și manipulabili, dar sunt și manipulatori. Sunt cei care se victimizează cu ușurință și au predispoziție spre anxietate. Sunt zodii care aparțin mai mult zonei de trecut. Nu sunt de prezent sau de viitor. Sunt cei care acționează în conformitate cu lucrurile care li s-au întâmplat în trecut, în viața asta sau în viețile anterioare. Pentru alte subiecte la fel de interesante, puteți consulta pagina de YouTube ASTRO-FANATIK.