Evenimente astrologice MARTIE 2024. Începe NOUL an astrologic. Energii majore generate de sezonul eclipselor și echinocțiul de primăvară

Ca întotdeauna, cu martie vin unele dintre cele mai remarcabile și profund resimțite schimbări energetice. Poți să mulțumești cu siguranță noului an astrologic, care începe în a doua parte a lunii, pentru multe dintre acele energii.

29 feb. 2024, 07:33
Evenimente astrologice MARTIE 2024. Începe NOUL an astrologic. Energii majore generate de sezonul eclipselor și echinocțiul de primăvară

Evenimente astrologice MARTIE 2024. Pentru a spune direct, această lună este puțin haotică, deci nu te descuraja dacă te simți deja epuizat. Va fi ușor pentru oricine să alunece în vise și dorința de nou va fi un subiect central pentru toți.

Este în siguranță să închei anumite capitole cu reverență în timp ce privești cu entuziasm către viitor. Odată cu planetele personale făcându-și loc în Berbec pe 20 martie, există un potențial mare pentru începuturi incredibile dacă ești dispus să închizi ușile care nu mai întrețin visurile și ambițiile tale mari. Pe măsură ce se încheie sezonul Peștilor și începe sezonul Berbecului, este în siguranță să închei capitolele particulare cu reverență, în timp ce privești cu entuziasm către viitor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna neagră în Fecioară aduce momente grele pentru unele zodii
Chiar dacă începutul lunii poate fi încă plin de fantezii și deconectare, s-ar putea să fii foarte bine o persoană diferită ieșind din ea.

Cele mai importante Evenimente astrologice MARTIE 2024:

3 martie: Venus în cuadratură cu Uranus

Astrologia acestei luni va veni cu forța lui Venus – planeta dragostei și a banilor – în cuadratură cu Uranus – planeta revoltei și a revoluției – pe 3 martie, în semnele fixe încăpățânate. Alegerile acestor două planete vor genera provocări în sistemele financiare și/sau în relații. Împreună cu influența idealistă a Peștilor, realitatea ta actuală în oricare dintre aceste privințe ar putea părea că nu îți îndeplinește așteptările privind modul în care ar trebui să fie.

9 martie: Mercur intră în Berbec
Pe 9 martie, Mercur va intra în focosul Berbec. Inhibițiile scăzute te vor face să-ți exprimi gândurile cu încredere reînnoită, dar gândește-te bine înainte de a vorbi pe impuls. Planeta comunicării așezată în cel mai reactiv semn al zodiacului poate fi o rețetă pentru a spune lucruri pe care mai târziu s-ar putea să le regreti. Ține minte acest lucru, mai ales după o perioadă de energie tensionată în relațiile tale, și nu te surprinde de accesul brusc de copleșire emoțională atunci când încerci să te exprimi.

10 martie: Lună nouă în Pești
Dubla influență a energiei spirituale, eluzive și romantice a Peștilor se va simți pe 10 martie cu Luna Nouă în Pești, urmată de intrarea lui Venus în semnul de Apă pe 11 martie. Lucrează cu Luna Nouă în Pești pentru a visa grandios și pentru a-ți stabili intențiile în consecință. Lunile noi în semne de Apă sunt porți extrem de fertile pentru manifestare. Venus este exaltată în Pești, ceea ce înseamnă că planeta își poate exprima starea idealizată la maximum pe măsură ce trece prin acest semn.

11 martie: Venus intră în Pești
Vorbind despre idealism, aceasta este numele jocului Peștilor, așa că în timp ce romantismul va fi înfloritor, fii atent la ochelarii tăi cu lentile roz în această lună, mai ales după ce Venus (și Marte pe 22 martie) se alătură Soarelui în semnul visătorilor Pești.

Zodiac chinezesc 2024. Cele mai puternice semne din horoscopul asiatic, care trec peste toate obstacolele

17 martie: Soarele în conjuncție cu Neptun
Încă o zi creativă și inspirațională! Cu siguranță se conturează un temei în prima jumătate a lunii cu toată această energie visătoare, creativă și eterică ce curge prin noi. Alinierea lui Neptun cu Soarele în Pești poate aduce valuri de inspirație creativă în calea noastră, dar trebuie să fim atenți la acele ochelari cu lentile roz. Lucrurile pot părea prea bune pentru a fi adevărate, sau s-ar putea să nu privim imaginea completă. Permite-i creativității să conducă, dar fii atent în luarea deciziilor de durată în această zi. Ai încredere în intuiția ta, și dacă simți că ceva nu este în regulă, ascultă-ți intuiția.

Citelşte mai multe pe sfatulparintilor.ro