Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna neagră în Fecioară aduce momente grele pentru unele zodii

Luna Neagră, Lilith, în Fecioară, este în opoziție cu Soarele. Potrivit astroloagei Camelia Pătrășcanu, acest fenomen astrologic le influențează pe toate zodiile din horoscop.

27 feb. 2024, 18:43
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna neagră în Fecioară aduce momente grele pentru unele zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna neagră în Fecioară aduce momente grele pentru unele zodii

Luna Neagră este în Fecioară și face opoziție cu Soarele din 3 martie până pe 10 martie 2024. Camelia Pătrășcanu explică principalele efecte pentru fiecre zodie din horoscop.

Citește și: Horoscop karmic săptămânal. Zodiile de aer încep curățenia de primăvară în casă

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna neagră în Fecioară

Este o opoziție care ne sensibilizează. Sentimentul de nesiguranță este extrem de puternic. Pentru unii, e mai importantă comunitatea de la locul de muncă. Suntem atenți la toxicitățile de la serviciu, la siguranța de la muncă.

Astroloaga Camelia Pătrășcanu spune că unele frici mai vechi pot fi reactivate acum, iar temerile actuale sunt, de fapt, constatări ale lucrurilor disfuncționale din viețile noastre. Preocupările, cu sau fără motiv, ne pot îmbolnăvi, așa că e bine să fim mai atenți la felul în care ne desfășurăm activitățile.

Pentru Berbeci, opoziția dintre Luna Neagră în Fecioară și Soare, apare o nesiguranță și trebuie să extragă cu înțelepciune greșelile din situațiile trecute. Trebuie să își educe slăbiciunile, dar și lipsa resurselor, mai ales pentru cei care au făcut împrumuturi financiare.

Taurii au opoziția în zona popularității. Pentru mulți e un test în legătură cu gradul de simpatie pe care îl au în anturajul lor. Vor să vadă dacă se mai simt înțeleși și apreciați. Reacționează la malițiozități.

Gemenii au această opoziție care testează dacă se bazează pe ei în tot ce fac, mai ales la locul de muncă. Sunt atenți care e priceperea lor atunci când au de muncit. Își asumă lucruri sau nu în funcție de tăria pe care o simt în ei. Pot fi tentați să scape dintr-o situație, să învârtă cu vorba pe alții.

Racii sunt testați în convingerile lor. Își testează chiar propriile lor convingeri, să vadă dacă sunt sau nu corecte. Se gândesc dacă au aceleași credințe cu ceilalți sau nu. Pentru Lei, opoziția Lilith-Soare este fixată în zona banilor sau a prosperității. Luna Neagră le dă mari emoții. Unii au sentimentul că nu-și găsesc de lucru pe măsura priceperii lor. Se pune problema calității colaborărilor pe care le au.

Fecioarele sunt vizate în zona imaginii lor publice. Lilith, fiind în semnul Fecioarelor, îi influențează pe nativi, care sunt întotdeauna nemulțumiți de ei, dar și de alții. Și-ar dori să facă mai multe, să gândească mai repede, să iasă mai mult în față, să-și asume ce au spus, ce au gândit, să susțină polemicile cu argumente, fără emoții. De asemenea, să nu fugă din fața unor întâlniri importante.

Balanțele lucrează de zor, de frică să nu mai greșească. Sunt aproape anxioase în munca lor. Rigoarea le ajută să își creeze un mecanism. Aplică o rețetă care, cumva, funcționează. Pentru Scorpioni, vorbim despre o opoziție care are de-a face cu iubirea, că au dat mult, dar nu li se întoarce la fel, că nu primesc iubire pe limba lor. Unii se referă la grupuri de persoane, vor apreciere, alții se gândesc la o persoană anume. E bine să fie mai detașați de ceilalți, să fie mai reci, ca să vadă lucrurile mai clar.

În cazul Săgetătorilor se pune accentul pe confort și siguranță. Cu cât au responsabilități mai mari, cu atât au mai puțină siguranță de sine. Căminul și casa, siguranța și confortul sunt în centrul atenției pentru ei acum.

Capricornii sunt vizați în planurile lor și rutina de zi cu zi. Nu mai pot aproxima pentru viitor ceea ce fac acum, în prezent. Se gândesc până la ce punct mai pot duce unele lucruri și când îi lasă bateriile.

Vărsătorii au opoziția fixată în zona puterii de a face lucruri. Au forța de a face lucruri. Trebuie să lase deoparte ce spun alții despre puterile lor. E momentul în care trebuie să muncească mai bine cu atuurile lor, care nu sunt puține. Trebuie să renunțe să se mai agațe de cineva. Trebuie să iasă în evidență prin ei înșiși.

Peștii sunt atenție la propria lor persoană, la felul în care se văd sau cum îi văd alții. E interesant să știe ce gândesc ceilalți despre ei, dar nu trebuie să influențeze ce știu ei despre ei. E o perioadă în care se mobilizează pentru a face lucruri, pentru a dezbate, pentru a pune tot ce știu în practică.

Citește și: Horoscop bani şi succes. Doar unele zodii înfrâng ghinionul şi au noroc pe toate planurile