Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2023. Venus iese din retrograd, Jupiter intră. Ce surprize are prima lună de toamnă pentru noi

Septembrie 2023 începe într-o notă plină de speranță, deoarece Venus își reîncepe mișcarea directă în Leu pe 3 septembrie.

01 sept. 2023, 06:02
Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2023. Venus iese din retrograd, Jupiter intră. Ce surprize are prima lună de toamnă pentru noi

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2023. A fost aproape imposibil să te disociezi în pace acum că sezonul Fecioarei este în plină desfășurare. În timp ce Mercur retrograd prin acest semn de pământ mutabil nu facilitează tocmai ignorarea imperfecțiunilor vieții, ieșirea lui Venus din retrograd în Leu în această lună îți va permite să te conectați și să relaționezi cu alți oameni fără la fel de multe obstacole. Pe măsură ce Soarele se transformă în semnul căutător de plăceri al Balanței, va fi mai ușor să socializezi și să rezolvi conflictele în relații. Cu toate acestea, pe măsură ce Jupiter retrograd începe în semnul Taurului guvernat de Venus, visurile tale de stabilitate sporită, confort și plăcere s-ar putea să nu se materializeze încă. În general, luna septembrie 2023 te refamiliarizează cu intimitatea, dar nu înainte de a-ți rezolva responsabilitățile.

Horoscop septembrie 2023. Top 4 cele mai fericite zodii în debutul toamnei. Veștile bune la vor schimba radical viața 

Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2023 – Date importante
• 3 septembrie: Venus iese din retrograd în Leu

• 4 septembrie: Jupiter intră în retrograd în Taur

• 14 septembrie: Lună Nouă în Fecioară

• 15 septembrie: Mercur iese din retrograd în Fecioară

• 23 septembrie: începe sezonul Balanță

• 29 septembrie: Lună plină în Berbec

3 septembrie: Venus iese din retrograd în Leu
Septembrie 2023 începe într-o notă plină de speranță, deoarece Venus își reîncepe mișcarea directă în Leu pe 3 septembrie. Este sigur să spunem că aceasta a fost cea mai tare retrogradare a anului, mai ales când vine vorba de relații (și, din păcate, de despărțiri). Pe măsură ce Venus începe încet să prindă viteză pentru prima dată după 23 iulie 2023 încoace, cultivarea conexiunilor cu ceilalți și prioritizarea propriilor nevoi și dorințe în relații nu va fi atât de o provocare. Acum că Venus merge din nou înainte, casa condusă de Leu a hărții tale natale va începe să câștige recompensele pe care le-ai așteptat (ne)răbdător în ultimele 40 de zile. Subiectele referitoare la frumusețe, creativitate și bani vor începe încet să se rezolve, făcând mai ușor să te răsfeți cu plăcerile vieții.

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă
4 septembrie: Jupiter intră în retrograd în Taur
Pe 4 septembrie, Jupiter va sta retrograd în semnul fix de pământ al Taurului, pentru prima dată în 12 ani. Fiind o planetă a creșterii, oportunităților și norocului, retrogradul său anual de patru luni tinde să fie un moment pentru a revizui visele și aspirațiile pe care le-ai dezvoltat, în special în casa condusă de Taur a hărții tale natale. Deși retrogradele lui Jupiter nu sunt (din fericire) la fel de dificile ca Mercur sau Venus, ele semnifică totuși un moment în care lucrurile ar putea să nu progreseze cu viteza pe care o dorim. Mai ales că de data aceasta, Jupiter se va întoarce printr-unul dintre cele mai inflexibile semne ale zodiacului. Aceasta este o perioadă fericită pentru reevaluarea aspectelor legate de finanțe, valori și stabilitatea pe termen lung. Dacă ești nemulțumit de modul în care s-au desfășurat aceste teme, acum este un moment fericit pentru a face unele ajustări.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.