Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Astrele spun că va da norocul peste patru nativi din zodiac și îi va ajuta să realizeze tot ce și-au propus.

19 aug. 2023, 07:11
Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Horoscop septembrie. Toamna lui 2023 vine cu vești mari pentru câteva semne zodiacale. Intrarea în noul anotimp marchează noi începuturi pe plan personal și realizări excepționale dacă vorbim despre job, afaceri sau noi proiecte.

Zodii norocoase în luna septembrie
Haideți să vedem, așadar, care sunt zodiile norocoase ale lunii septembrie și ce surprize le așteaptă.

Horoscop septembrie – Taur
Cei născuți în zodia Taur se află pe lista norocoșilor lunii septembrie. Este vizată în special zona financiară, pentru că le vor ieși toate exact așa cum și-au propus. Poate fi vorba despre schimbarea vechiului loc de muncă și orientarea spre un alt domeniu, mult mai ofertant din punct de vedere material. Cei care sunt în căutarea unui job, vor realiza acum că așteptarea lor nu a fost în zadar, pentru că, în sfârșit, vor găsi ceea ce căutau de mult timp.

Horoscop săptămânal rune. Vin calde şi reci de la runa Nauthiz inversată. Algiz aduce protecţie, Tiewaz vine cu cumpene

Horoscop septembrie – Rac
La ei survin schimbări pe plan personal. Vor avea o surpriză de proporții din partenerului/partenerei de viață și vor realiza cât sunt de norocoși că și-au găsit jumătatea. Urmează o perioadă foarte interesantă pentru nativii Rac, pentru că relația de cuplu va trece la nivelul următor. Vin vești bune și cu privire la sănătate, căci vor reuși să scape ca prin urechile acului de o intervenție costisitoare și complicată. Ce noroc pe ei!

Horoscop septembrie – Leu
Cei guvernați de acest semn zodiacal vor avea noroc cu carul dacă participă la competiții sau concursuri, indiferent de natura lor. Pot fi teste, examene pentru a avansa la locul de muncă sau poate veni în discuție ceva legat de divertisment, concursuri care se vor lăsa cu premii considerabile. Cei din Leu sunt firi competitive și ambițioase și, de cele mai multe ori, nu renunță până nu ajung pe locul 1, dar de data aceasta și cu norocul de partea lor, nimic nu va mai putea sta în calea reușitei lor.

Cinci zodii termină în forță luna august 2023. Noroc din plin și prosperitate pentru ele

Horoscop septembrie – Vărsător
Pentru acești nativi, norocul va veni sub forma unor acte importante legate de o proprietate, pe care le credeau pierdute și imposibil de recuperat. Vor intra, așadar, în posesia unei moșteniri care le este promisă de mulți ani, dar pentru care le lipseau actele. Pe plan personal, cei singuri au norocul să găsească o persoană care le va schimba viața. Trebuie doar să fie un pic mai atenți la semnalele Universului, căci jumătatea lor este exact acolo unde nu își imaginau vreodată.