Evenimente de neratat în perioada 12-14 decembrie

Weekend-ul e plin de evenimente cool. COSMO îţi prezintă câteva evenimente la care trebuie să ajungi în perioada 12-14 decembrie 2014.

RomaniaTV.net
12 dec. 2014, 07:25
Evenimente de neratat în perioada 12-14 decembrie

Ai impresia că viaţa în capitală e plictisitoare? Citeşte recomandările noastre de evenimente şi te vei convinge că nu e deloc aşa!

Magic Night, Time In Bistro

Tânărul magician Cristian Pestriţu vrea să se joace puţin cu mintea ta vineri, începând cu ora 20:00, la Time In Bistro. Crezi cu tărie în alegerile tale? Magicianul îţi va arăta câtă magie poate să încapă într-un pachet de cărţi.

Take me out, SWAP

SWAP începe seria de petreceri Take me out care, datorită conceptului, va fi pentru unii un sfârsit ideal de seară, iar pentru alţii – un start energic de zi. După o vară incendiară în Ibiza, Dubphone te va ţine în priză ore întregi alături de Audiopulse, Alexandru Aprodu, Creţulescu şi Luca. Evenimentul începe vineri la ora 10:00 şi se termină sâmbătă la ora 12:00.

Craciun 2014: ce concerte vor avea loc in Bucuresti

Atelier de pictură pe globuri, Ceainăria Tabiet

Pe 12 decembrie eşti aşteptată la ceainăria Tabiet pentru a învăţa să decorezi, cu ajutorul culorilor pentru vitraliu şi acrilice, frumoase globuri din stică ce ce vor da o nota persoanală bradului de Crăciun. Fiecare participant va avea la dispoziţie 2 globuri din sticlă, iar artistul plastic Maria Ivan-Gurzu îţi va explica tehnicile folosite. Atelierul începe la ora 19:00.

ASTRO #Avanpremiere 2015- Christmas Parade, INspayer Bistro

Timp de două zile, toţi bucureştenii care vor sa participe la un eveniment deosebit sunt invitaţi la INspayer Bistro, pentru a crea împreună magia Sărbătorilor de Iarnă la primul târg de astrologie, frumuseţe şi sănătate din Bucureşti! Evenimentul are loc sâmbătă şi duminică, între orele 12:00 şi 20:00, iar accesul este gratuit.

Piesa de teatru Reflection, Teatrul Mignon

O femeie şi un bărbat îşi trăiesc a doua tinereţe în grădina casei, încercând să treacă peste experienţa care i-a înstrăinat. Suferinţa prezentului reînvie bucuria trecutului. Este primul spectacol Lightwave Theatre, o poveste impresionantă, lipsită de cuvinte, ce te va atinge profund. Piesa de teatru va avea loc sâmbnătă, începând cu ora 19:30.

Vezi evenimentele de neratat in perioada 12-14 decembrie pe cosmopolitan.ro.