Evenimente MISTERIOASE care nu au putut fi niciodată elucidate

Iată câteva întâmplări care au rămas neelucidate, cu toate că s-au făcut investigaţii în acest sens.

23 apr. 2016, 14:28
Evenimente MISTERIOASE care nu au putut fi niciodată elucidate

În data de 26 ianuarie 2003, într-o mică mică localitate din apropiere de Buenos Aires, un fermier descoperă în apropierea fermei sale un cerc cu un diametru de șapte metri, în interiorul căruia era o pudră de culoare albă.

Fenomenul s-a produs în cultura de soia. Ceea ce era de neînțeles a fost faptul că în jurul cercului cultura de soia atingea o înălțime de 50 de centimetri, cu mult peste înălțimea normală, un rezervor de apă din apropiere era secat iar sistemul electric nu a funcționat mai multe ore.

În februarie 2004, în orașul italian Aoste s-a produs un alt fapt ciudat. Telecomenzile locuitorilor din localitate nu au funcționat preț de câteva ore. S-a produs un haos general, mașini pe care nu le mai puteau deschide, porți blocate, aparatură care nu mai funcționa, potrivit efemeride.ro.

În același timp, într-un oraș din apropiere s-au produs evenimente care au durat mai mult de un an. Bateriile se descărcau instantaneu, alarmele se declanșau, circuitele electrice luau foc.

Populația din oraș a fost evacuată și echipe de specialiști au încercat să depisteze cauza. S-au făcut măsurători ale câmpului electromagnetic și nu s-au constatat anomalii. După un an de zile, locuitorii s-au reîntors în localitate.

Tot în Italia, în anul 2004, în orașul Canneto, timp de trei săptămâni s-au produs evenimente care țin de paranormal. Aparatele electrice care erau debranșate de la sursa de curent luau foc. După trei săptămâni misteriosul fenomen nu s-a mai produs.

Bosnia este o țară plină de mistere. După descoperirea unor piramide misterioase, în apropiere de orașul Zvidovici, o altă descoperire a stârnit interesul lumii științifice. Este vorba despre o sferă din piatră cu o înălțime de aproape doi metri, în interiorul căreia se află fier. Ca vechime, sfera are peste 5000 de ani. Cercetătorii fac o legătură între această sferă și piramide, toate acestea fiind produsul unei civilizații necunoscute.

În estul Saharei a fost descoperită în anul 2002 o grotă pe pereții căreia sunt urme de mâini. Arheologii susțin că nu sunt de origine umană. Ele au degetele lungi și acestea sunt în număr de șase.

Conform specialiștilor, mâinile aparțin unor hibrizi, jumătate-om, jumătate-animal. S-a emis ipoteza că în grotă au coabitat reprezentanți ai vechii civilizații egiptene împreună cu entități extraterestre.

În anul 1953, postul de televiziune BBC a primit mii de apeluri telefonice. Filmul care era difuzat s-a întrerupt și pe ecran a apărut o miră necunoscută, pe care scria KLEE Houston. Inginerii de la BBC au studiat problema și nu au constatat defecțiuni care să fi dus la acest eveniment. Conducerea BBC a făcut investigații și a descoperit că mira aparținea unui post de televiziune american care nu mai transmitea de trei ani.

O imagine a unei televiziuni a fost pierdută în spațiu timp de trei ani, după care a fost captată de BBC Londra. Situația nu a putut fi explicată din punct de vedere științific.

Citeşte şi DISPARIŢII MISTERIOASE pe glob. Iată cum au dispărut toţi locuitorii unui oraş din Canada