Evenimentul „Elements” by Women for Women sprijină proiecte de suflet

Evenimentul "Elements" by Women For Women, desfăşurat în parteneriat cu Fundaţia "Noi Citim", Federaţia Comunităţilor Evreieşti din România şi Club Lyons, va ajuta la strângerea de fonduri pentru trei proiecte, între care se află şi cazul lui Bogdan Constantin, prezentat de RTV.NET în campania "România are suflet". Proiectul vizează implementarea ideii de multiculturatate într-un Bucureşti, care îşi redefineşte personalitatea.

RomaniaTV.net
08 mai 2013, 13:22
Evenimentul „Elements” by Women for Women sprijină proiecte de suflet

„Elements” Edition vorbeste despre diversitate. Diversitate in fine living, fie ca vorbim despre gastronomie, accesorii, haine sau timp petrecut cu oameni de la care avem de invatat.

Evenimentul va avea loc duminică, 12 mai, la Casa Universitatilor, strada Dionisie Lupu, nr. 46, Bucureşti, între orele 10-20.

În spatiul Casei Universitarilor a mai multor elemente, veţi putea vedea alăturare mai multor elemente care formează sau deformeaza viaţa noastra de fiecare zi.

Elementele care vor fi subiectele acestui eveniment sunt:

– Lucruri/obiecte (haine vintage, obiecte de podoaba, mici obiecte de decoratiuni interioare),

– Frumusete (produse cosmetice de manufactura, parfumuri, servicii specializate in domeniul ingrijirii corporale, terapii alternative), 

– Povesti, istorii, legende (carte veche si publicatii vechi romanesti, vinuri din podgorii renumite, produse specific culturii gastronomic romanesti),

– Spectacolul (de muzica, dans poezie, jocuri creative pentru copii),

– Dialoguri cu modele (oameni care ne marcheaza, intr-un fel sau altul, viata),

– Atitudini/participare (strangerea de fonduri in scop caritabil),

– Reguli, norme si valori (multiculturalitate, respect pentru valori, cunoasterea pentru respectarea traditiilor si a normelor de viata ale celor de langa noi),

– Universul bucurestean, vecini si prieteni, in jurul mesei (participarea reprezentatelor diplomatice de la Bucuresti cu produse din bucataria traditionala a tarii respective),

– Forme diferite de manifestare a aceluiasi univers.

Banii obtinuti din biletele de intrare, precum si din vanzarea obiectelor donate de sponsori fundatiei „Noi Citim”, precum si donatii din partea vizitatorilor vor fi folositi pentru finantarea a trei proiecte de suflet:

Sprijin pentru constituirea unei burse de 500 ron/luna pentru Bogdan Constantin, copilul care pretuieste invatatura si cartea Campania RTV ,”Romania are suflet”;

– Sprijin pentru Casa de copii de la Mogosoaia, finantarea unei excursii  in vacanta d vara 2013, proiect sustinut de Leo, asociatia tinerilor Lions;

– Finantarea unei investitii in gradina caminului “Amalia si Sef Rabin Moses Rosen”  .

Proiectul isi propune, prin activitatile care il compun, sa promoveze valorile care creeaza si prelungesc starea de bine, de sanatate sociala si morala a locuitorilor Bucurestiului , sa contribuie efectiv la dimininuarea starii de apartenenta la o societate debusolata si intr-un echilibru moral fragil, prin atragerea bucurestenilor – si nu doar – catre activitati si actiuni care infrumuseteaza viata comuna, dar si a fiecarui in parte, prin dezvoltarea sentimentului de apartenenta la o societate care isi pretuieste fiecare membru, ca un element, fara de care, mecanismul social nu ar functiona corect si coerent.

Vor fi 55 de expozanti, creatori de accesorii, designeri romani, producatori de cosmetice de nisa,mancare buna, vinuri romanesti, ambasadele: Spaniei, Mexicului, Israelului, Indiei.

Programul va include prezentari de moda, muzica, jocuri pentru parintii – copii,concursuri de poezie intr-un spatiu reprezentativ pentru istoria Bucurestilor.

Proiectul Elements by Women 4 Women îl puteţi găsi şi pe Facebook. facebook.com/w4w.fair?ref=ts&fref=ts

„Elements” Edition vorbeste despre diversitate. Diversitate in fine living, fie ca vorbim despre gastronomie, accesorii, haine sau timp petrecut cu oameni de la care avem de invatat.