Evenimentul tragic care a îngenuncheat o întreagă familie! Un bărbat s-a stins din viață chiar la înmormântarea propiei fiice

Un bărbat a decedat chiar la înmormântarea propriei fiice. Aceasta căzuse de pe acoperișul unui club de noapte. Din păcate fata nu a mai putut fi salvată de medici. Tatăl ei a suferit o criză de epilepsie, în urma căreia și-a pierdut viața. Întreaga familie este devastată.

09 mart. 2023, 11:40
Evenimentul tragic care a îngenuncheat o întreagă familie! Un bărbat s-a stins din viață chiar la înmormântarea propiei fiice

Evenimentul tragic care a îndoliat o familie întreagă! La înmormântarea propiei fiice, tatăl a suferit o criză de epilepsie, stingându-se din viață. Fiica acestuia murise după ce s-a aruncat de pe acoperișul clubului de noapte în care se afla. Tatăl acesteia a fost găsit mort la doar câteva ore după slujba de înmormântare.

Citește și: Un spaniol, obligat să plătească peste 200.000 de euro fostei sale soţii pentru că s-a ocupat „de casă și de familie”

Fata, în vârstă de 23 de ani, numită Katie Davenport a decedat după ce aceasta a sărit de pe acoperișul unui club de noapte, Hey Amigos din Southport. Totul s-ar fi întâmplat după ce aceasta ar fi fost implicată într-o altercație în timpul unei ieșiri în oraș cu colegii de serviciu. Evenimentul tragic a avut loc în jurul orei 2 dimineața. Îngrijitorul de la clubul de noapte a văzut-o pe fată căzând de la etaj. Încă nu este clar dacă aceasta a încercat să își ia viața sau a fost un accident tragic.

Tânăra a suferit leziuni celebrale traumatice, însă nu a murit instantaneu. Aceasta a fost dusă la The Walton Center, unde a suferit o intervenție chirurgicală. Din păcate aceasta s-a stins din viața 13 zile mai târziu, a relatat Liverpool Echo.

Întreaga familie este devastată

Sora acesteia a făcut o declarație emoționantă în numele familiei și al iubitului ei, Niall.

Nici măcar nu pot să descriu durerea și suferința prin care am trecut de când am pierdut-o pe frumoasa noastră Katie. Era cea mai frumoasă și mai amuzantă fată, cu râsul cel mai molipsitor.

Katie s-a luptat cu sănătatea ei mintală de-a lungul anilor, dar a cerut ajutor și, împreună cu ajutorul și sprijinul partenerului ei, Niall a ajuns într-un loc în viața ei în care reușea să fie încrezătoare, deschisă și iubitoare. Ea a promovat recent examenul de conducere, a făcut economii pentru un credit ipotecar, și-a rezervat o vacanță și a obținut un al doilea loc de muncă în domeniul sănătății – o meserie pe care o adora să o facă. A muncit extrem de mult, era motivată și hotărâtă să economisească cât mai mulți bani pentru a trăi o viață fericită și confortabilă.

Am stat mult timp și am încercat să pun cap la cap evenimentele nopții, acest lucru a fost dureros și dificil și mai ales frustrant. Impactul pe care l-a avut asupra familiei noastre a fost devastator, nu doar pierderea lui Katie, ci și tatăl nostru. Câteva săptămâni mai târziu, după ce a făcut o criză epileptică în noaptea înmormântării ei și, din păcate, a murit. Înmormântarea lui Katie a avut loc la Cimitirul și Crematoriul West Lancashire, la o lună după moartea ei. Tatăl nostru a suferit o criză de epilepsie la doar câteva ore după slujbă.” a declarat sora acesteia.

Citește și: Cea mai cumplită zi pentru părintele patriot Doru Gheaja. Fiica lui e condusă pe ultimul drum de familie și prieteni