Evgehni Şevciuc are TUMOARE la CREIER

Liderul de la Tiraspol, Evgheni Şevciuc, a fost diagnosticat cu o tumoare la creier care nu mai poate fi tratată cu medicamente şi necesită, de urgenţă, operaţie chirurgicală.

09 iul. 2014, 18:33
Evgehni Şevciuc are TUMOARE la CREIER

Evgheni Șevciuc a fost consultat de către specialişti din mai multe clinici din străinătate, între care clinici din Israel, Germania şi India, care i-au confirmat cumplitul diagnostic, potrivit realitatea.md.

În varianta unei operaţii chirurgicale pentru extirparea tumorii, Şevciuc va fi obligat să absenteze cel puin şase luni din viaţa politică, ceea ce nu îi convine liderului de la Tiraspol, care se teme că, astfel, îşi va pierde influenţa în regiune.

Citeşte şi Leacul pentru orice tip de cancer a fost descoperit. Cum se dizolva orice tumoare în câteva săptămâni

Pe de altă parte, potrivit unor surse diplomatice, anturajul lui Şevciuc pare nedumerit de faptul că el nu merge să se opereze în Rusia, ci preferă specialişti din alte ţări. Surse din anturajul liderului transnistrean afirmă că Ghenadie Kuzimiciov, cel care controlează de facto procesele din interior în lipsa liderului transnistrean, este tot mai absent de la şedinţele de „guvern”, mulţumindu-se cu „rapoartele Tatianei Turanskaia, „primul-nministru ” al regiunii transnistrene, aflată într-o concurenţă acerbă cu Nina Ștanski, „ministrul de Externe” de la Tiraspol.