Evită să pierzi bani atunci când rezervi vacanța de vară. Greșeala pe care o fac mulți români

Evită să pierzi bani atunci când rezervi vacanța de vară. Românii se organizează din timp din dorința de a plăti mai puțin, însă unii riscă să rămână fără bani, din cauza unei greșeli pe care multă lume o face.

11 ian. 2024, 17:12
Evită să pierzi bani atunci când rezervi vacanța de vară. Greșeala pe care o fac mulți români
Evită să pierzi bani atunci când rezervi vacanța de vară

Evită să pierzi bani atunci când rezervi vacanța de vară. Mulți își cumpără biletele de avion și își achită cazarea, iar la final, află că locația este plină, ori zborul este anulat. De asemenea, au fost și cazuri în care o persoană s-a îmbolnăvit și nu a mai putut pleca, potrivit The Sun.

Citește și: Vacanţă schi elevi 2024 pe judeţe. Elevii revin luni la şcoală, dar urmează o altă săptămână de zile libere. Harta vacanţei pe judeţe

Evită să pierzi bani atunci când rezervi vacanța de vară

Expertul în economisirea banilor, Martin Lewis, a tras un semnal de alarmă și a spus cum poți să eviți situația în care să rămâi fără bani când rezervi vacanța de vară. Asigurarea e ce mai bună soluție. Mai exact, dacă ai o asigurare de călătorie, poți recupera rapid banii.

În fiecare an, în mod dezolant, fără greș, în perioada premergătoare verii, cineva care a fost diagnosticat cu cancer sau cu o altă afecțiune gravă care necesită tratament pe termen lung îmi spune că nu va putea pleca în vacanță, dar compania aeriană sau hotelul nu îi va rambursa banii.

Eu le spun: “Pentru asta există asigurarea de călătorie”, dar apoi îmi spun că nu au apucat încă să o facă. Mi se rupe inima. Jumătate din scopul asigurării este de a vă proteja în cazul în care se întâmplă lucruri care vă împiedică să plecați. Așa că vă rog să o obțineți imediat ce faceți rezervarea”, a punctat acesta.