Evită să ții această plantă în casă. Îți absoarbe toată energia și aduce ghinion

Plantele sunt pe placul foarte multor femei. Tuturor le place să le primească cadou, să le aibă în casă sau chiar să le ofere.

15 oct. 2022, 07:00
Evită să ții această plantă în casă. Îți absoarbe toată energia și aduce ghinion

Plantele sunt nelipsite din casele românilor, dar nu orice plantă este bună. Sunt frumoase, aduc culoare și în casă și produc oxigen, iar organismul nostru are nevoie de oxigen, după cum bine știți.

Deși e bine să avem plante în casă, există o floare de apartament pe care e de preferat să o evitați fiindcă vă ia toată energie pe care o aveți. E vorba de orhidee.

Trebuie sa bei zilnic acest ceai daca ai peste 40 de ani. Are efecte miraculoase rapide

Anca Dimancea, doctor în agronomie și maestru feng shui, a vorbit în detaliu despre faptul că orhideea este floarea care îți ia toată energia și a oferit și câteva recomandări.

„Orhideea este o plantă foarte frumoasă, îndrăgită de toată lumea. Indiferent de culoarea florilor orhideea nu este donor de energie, dimpotrivă este vampir energetic. Sugestia mea este, pentru cei care iubesc aceste flori, să le scoată pe balcon pe timpul verii sau în curte”, a spus Anca Dimancea la Observator.

Plante care aduc ghinion în casă

De altfel, există și alte flori și plante care aduc ghinion în casă

Cactus

Cactusul este o plantă minimalistă, cu creștere lentă și dimensiuni relativ reduse. Deși se află printre plantele preferate ale multora, trebuie să spunem că aceste plante atrag energia negativă și ne pot induce stări de spirit neplăcute.

Hortensia

Hortensia este un arbust originar din Asia și America, viu colorat și aparent numai bun de ținut în casă. Dar, potrivit Feng Shui, această întruchipează singurătatea și ne poate influența în mod negativ.

Cala

Cala, pe cât de elegantă și impunătoare pare, conține o substanță periculoasă, care poate fi fatală dacă este consumată. Prin urmare, trebuie ținută cât mai departe de copii. Să nu uităm că este aducătoare de necazuri și că este considerată planta mortului, fiind folosită des în aranjamente funerare.

Leandru

Leandrul este o plantă toxică. Dacă sunt atinse florile și frunzele sale, poți păți iritații grave. Totodată, aceasta aduce ghinion dacă este ținută în casă.

Citește și Care e floarea care îţi aduce noroc în dragoste. Lidia Fecioru: „Dacă vrem să ne găsim jumătatea, este bine să primim această plantă”