Care e floarea care îţi aduce noroc în dragoste. Lidia Fecioru: „Dacă vrem să ne găsim jumătatea, este bine să primim această plantă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta care îţi aduce fericirea şi norocul în dragoste. Dacă vă doriţi să aveţi armonie în casă, ar fi bine să primiţi această floare cadou.

11 iul. 2022, 15:33
Care e floarea care îţi aduce noroc în dragoste. Lidia Fecioru: „Dacă vrem să ne găsim jumătatea, este bine să primim această plantă”

Floarea care îţi aduce noroc în dragoste mai este cunoscută spathiphyllum  sau drept planta fericirii. Pentru a avea linişte în casă, e bine să o primeşti cadou, mai ales dacă nu te afli într-o relaţie.

„Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă. Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare.

Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani.”, a spus Lidia Fecioru, la Antena 3, potrivit Spynews.

Citeşte şi: Curăţă vasele de sânge cu o băutură pregătită în casă. Reţeta folosită de Lidia Fecioru: „Se ia câte o lingură după fiecare masă”

Cum se îngrijește spathiphyllum, floarea care îţi aduce noroc în dragoste

Spathiphyllum este o plantă decorativă care provine din zonele tropicale ale Americii. În România este cultivată ca floare de apartament, fiind foarte apreciată pentru proprietățile sale. Preferă locurile luminoase, însă nu trebuie poziţionată la soare deoarece se poate usca.

De asemenea, Lidia Fecioru a vorbit despre ce obiecte ar trebui să avem în propria locuință ca să avem noroc. Spre exemplu, să ai lumânări în casă este esențial. E bine să le aprindem pe cele care au anumite culori, în funcție de ce vrem să atragem.

„Dacă ai gândit ghinionul, l-ai și proiectat. Chestia asta funcționează. Noi suntem rodul gândirii noastre. Dacă un om se uită în oglindă și spune că nu arată prea bine, încet încet începe să se urâțească de la sine. Pentru că el generează acea urâțenie în interiorul lui. Noi vrem să fie lumea pozitivă.

Trebuie să ne facem casa comodă pentru noi. Lucrurile trebuie să fie în armonie. Lumânările sunt obligatorii într-o casă. Un foc când arde e perfect. Dacă vrem să atragem dragostea dăm foc la o lumânare roșie, vrem să atragem bani aprindem lumânare verde, vrem să atragem armonie dăm foc la o lumânare albă. Vrem și bogăție și armonie și iubire, dăm foc la lumânări aurii. Nu e obligatoriu să ardă tot timpul, 10-15 minute sunt suficiente.

Frunzele de dafin le recomand, inclusiv ceaiul de dafin. E bun pentru gastrite, tot ce înseamnă ciuperci, paraziți în corp, tot ce înseamnă digestiv, pancreatită. Dafinul e copacul regilor, al învingătorilor. De aceea e bine să luăm o frunză de dafin și să scriem pe ea o dorință, iar apoi o aprindem și cât ea arde noi putem spune și o rugăciune”, a spus Lidia Fecioru la Teo Show.

Citeşte şi: Cum a reușit Lidia Fecioru să slăbească 30 de kilograme. În ce constă dieta disociată și cât durează