Bogdan Chireac susţine că Realitatea TV este controlată, în continuare, de Vîntu VIDEO

Analistul Bogdan Chireac a fost surprins povestindu-i Corinei Drăgotescu o discuție telefonică în care îl felicita pe SOV pentru modul în care și-a luat televiziunea înapoi.

RomaniaTV.net
26 oct. 2011, 20:15
Bogdan Chireac susţine că Realitatea TV este controlată, în continuare, de Vîntu VIDEO

Într-o înregistrare video realizată de regizorul Florin Iepan, analistul Bogdan Chireac a fost surprins povestindu-i Corinei Drăgotescu despre o discuție telefonică în care îl felicita pe SOV pentru modul în care și-a luat televiziunea înapoi de la Sebastian Ghiță.

Discuția a avut loc în studioul Realitatea TV chiar în 23 octombrie, la scurt timp după ce Realitatea TV s-a scindat. Mișcarea lui Vîntu a fost catalogată de Chireac drept genială. Înregistrarea video este făcută în culisele Realitatea TV la câteva minute de la momentul în care televiziunea s-a rupt.

„În orice caz, prietenul meu Sorin, vreau să spun că este un tip genial. N-ai ce să faci. Fără bani, alungat, făcut, tot… E genial (…) L-am sunat astăzi și i-am spus: „Grăsuțule, ești minunat!”. Băi, îl apreciez, este briliant”, i-a povestit Chireac încântat Corinei Drăgotescu.