EVZ: Unele probe de la Olimpiadă vor fi urmărite doar la Dolce Sport

Parteneriatul dintre TVR şi Dolce Sport se pare că nu se rezumă la Euro 2012, ci se extinde şi asupra Olimpiadei de la Londra. Conform Evenimentul Zilei, postul public ar fi cedat dreptul de transmitere a anumitor probe.

RomaniaTV.net
12 iun. 2012, 17:12
EVZ: Unele probe de la Olimpiadă vor fi urmărite doar la Dolce Sport

Milioane de microbişti sunt privaţi de urmărirea în direct a unor meciuri importante de la Euro 2012, din cauza parteneriatului încheiat de TVR cu Dolce Sport, postul public cedând drepturile exclusive de retransmisie pentru jumătate dintre partidele din faza grupelor.

Frustrarea iubitorilor de sport se pare că va continua însă şi după turneul final. Potrivit Evenimentul zilei, „surse din cadrul Dolce au confirmat pentru EVZ faptul că anumite întreceri de la Olimpiada de vară, întrecerea supremă a sportului mondial, vor putea fi urmărite doar la Dolce„.

Ziarul mai scrie că Dolce a ajuns să deţină drepturile de transmie ale competiţiilor majore ca urmare a relaţiei de prietenie dintre Vlad Enăchescu, fost angajat al TVR şi actual şef la Dolce, şi Cosmin Cernat, aflat în conducerea departamentului Sport al TVR.